mote

6 inspirerende høstantrekk vi vil gå med nå!

Claire Rose

Enkle stylingtips som gjør mye med antrekket... 

Publisert

Vi elsker å ty til Instagram for outfitinspirasjon - trenger du tips til hva du skal ha på deg fremover? Da kan kanskje disse stylingtipsene hjelpe...

6 inspirerende stylingtips til ditt høstantrekk 

Marker den fotside frakken med et tynt belte i midjen

Fotsid grå frakk

En fotsid kåpe er et nøkkelplagg vi sverger til om høsten, og det er så fint å style med et tynt skinnbelte som markerer midjen. Gjør som svenske Felicia Wedin og gå for et belte i samme fargetone som skoene. Brunt og mørkegrått er to fine farger sammen.

Gjør antrekket preppy med et silkeskjerf og en quiltet jakke

Toteme quiltet jakke

En quiltet jakke er et så fint og preppy høstplagg, som er perfekt å style med et klassisk silkeskjerf.

Strikkeskjørt til sneakers og trenchcoat

Rødt er en stor trendfarge denne høsten

Strikkede skjørt ser vi overalt denne sesongen, så kult å style til en trenchoat, sneakers, skjerf og et hint av rødt som Annabel Rosendahl har gjort her. Rødt og grått er også så fine farger sammen. 

Strikkesokker i pumpsene

Inspirererende høstantrekk

Claire Rose er alltid like inspirerende å følge på Instagram og vi elsker hvordan hun her har stylet et par dyprøde pumps med grå strikkesokker til dressbukser, en grå cardigan med matchende topp under og en grønn frakk til å toppe det hele. Militærgrønt, grått, marineblått og dyp rødt er virkelig freshe høstfarger sammen. Topp det hele med en karamellfarget veske. 

Matchende skjerf og strikkegenser

Skjerfet og strikkegenseren er kanskje to av de plaggene vi bruker mest når det er kaldt ute, og det er veldig fint når de er i samme fargetone! Style gjerne med for eksempel en lysegrå dressbukse og beige veske. 

Blondestrømper til en fotsid ullfrakk 

Kontraster er fint sammen, og vi elsker komboen ull og blonder. Skal du i en middag eller lunsj og vil pynte deg litt ekstra, er et fint stylingtips å gå for blondestrømper, sorte pumps og en grå ullfrakk. Vi elsker btw grått denne høsten, og det er så fint å style sort og mørkegrått sammen. 

Les også: 9 trender vi har stor tro på denne høsten! 

Powered by Labrador CMS