skjønnhet

Den nye it-frisyren: Italian bob

Zendaya og Hailey Bieber har allerede kastet seg på.

Publisert

I motsetning til den populære «franske boben», som er klippet rett over kinnbeina og kan minne om en frisyre fra 20-tallet, er «Italian bob» litt lenger – og litt mer 60s. Selv om vi har sett klippen fra tid til annen i lang tid, har den nå fått en liten renessanse og er en av sesongens absolutt hotteste frisyrer.

Klippet rett under kinnbeina – men over skuldrene – passer Italian bob de fleste ansiktsformer, og er superenkel å få til selv. Det skal virkelig ikke mye til for å få til denne looken. Med litt mousse i håndkletørket hår og en hårføner med tilhørende diffuser er mye gjort. (En diffuser er spesielt fint å bruke for deg som har litt tynt/fint hår, da det gir mye volum).

Man kan selvfølgelig krølle, rette og style håret på ulike måter, men denne boben er en statement i seg selv, og krever dermed ikke så mye annet enn en enkel blow-out og litt stylingprodukt.

Vi husker vel alle Lucia i seersensasjonen White Lotus, spilt av italienske Simona Tabasco. En EKTE Italian bob!

Her er boben til Lucia flippet litt ut nederst, som også er en kul look!

Zendaya har også kastet seg på trenden, og klippet nylig bob. Om vi ikke hadde lyst til å klippe Italian bob fra før, så har vi det i hvert fall nå ...

Zendaya under Louis Vuitton FW23-visningen i Paris.

Hailey Bieber har også klippet håret kort og farget det mørkere. Trenden blir vel ikke akkurat dysset ned, nå som Mrs. Bieber har vist seg med den.

Den norske influenceren Dina Hansen har også nylig klippet bob – så fresht.

Flere modeller og influencere ble spottet med en nylig klippet bob under Paris Fashion Week denne uken.

Vi vet hvilken frisyre vi skal gå for denne våren!

Kaia Gerber klippet bob i 2019, og vi ser gjerne at hun klipper seg kort igjen – superfresh!

Hva med å gå for en naturlig sminkelook, sammen med en Italian bob?

Powered by Labrador CMS