mote

6 plagg vi ønsker oss etter å ha sett LVFW23

Dette inspirerte oss under Louis Vuitton-visningen.

Publisert

Louis Vuitton med Nicolas Ghesquière i spissen viste i dag – under Paris Fashion Week – hva vi kan vente oss fra motehuset neste høst og vinter. Se hele showet her.

Under FW23-showet, som ble holdt i Musée d'Orsay, så vi alt fra oversized dressbukser, skulpturelle strikkekjoler, skinnbukser og -jakker, oversized bomberjakker, dobbeltspente faux fur-jakker og en god dose paljetter.

Det var fem looks under visningen som fanget oppmerksomheten vår litt ekstra, og vi skal implementere noen av disse plaggene allerede nå – det er tross alt ikke vår helt enda.

Her er fem plagg og ett tilbehør vi ønsker oss, inspirert av gårsdagens Louis Vuitton-visning i Paris:

Dette er det perfekte hverdagsantrekket. Men – skal nok kanskje bytte ut de lysende brillene med sesongens solbriller ...

En kamelfarget blazer kan brukes til alt fra jeans til skinnbukser, og kan styles opp og ned til hverdags eller fest.

Alle burde ha et par skinnbukser i garderoben – og skal vi tro Louis Vuitton, blir dette en stor trend også neste år.

Vi så flere typer strikkede plagg under Louis Vuitton-visningen – både oversized, lange og korte, skulpturelle og klassiske.

En strikket kjole blir et must neste høst, men er også perfekt å bruke gjennom våren – og til og med på kalde sommerdager.

Denne kjolen fra Adoore er akkurat passe pyntet for å bruke på kontoret, men funker også helt perfekt på en litt lat søndag.

70s-briller går aldri av moten, og ei ikke neste år heller – hurra!

Brillene fra Okkult er i akkurat samme form som de vi så hos Louis Vuitton – en perfekt investering. Kanskje vi trenger lesebriller allikevel ...?

Oversized dressbukser, stylet med en litt lang vest over og et belte i midjen er looken vi skal gå for når vi skal noe – men egentlig har lyst til å ha på oss joggebuksa.

En strikket vest fra Holzweiler som funker perfekt over en dressbukse. Kjøp den litt oversized om du vil ha «feelen» til Louis Vuitton, og style med et belte i midjen for å sette prikken over i-en.

Et hverdagsplagg vi aldri går lei.

Har du sett Daisy Jones & The Six? Slik får du stilen fra serien «alle» snakker om.

Powered by Labrador CMS