The White Lotus Sesong 2

The White Lotus Sesong 2

Denne serien er noe av det beste vi har sett på lenge!

Publisert Sist oppdatert

The White Lotus Sesong 2 har endelig kommet på HBO Max! Og har du ikke sett sesong 1? Da har du virkelig noe å glede deg til...

Les også: Seriene vi strømmer i 2022

The White Lotus Sesong 2

Handlingen i begge sesonger finner sted på to ulike luksus resorts, tilhørende The White Lotus.

I første sesong er vi i Mexico, mens vi i andre sesong har forflyttet oss over dammen og befinner oss på Sicilia i Italia.

Handlingen i seg selv er ikke spesielt banebrytende. Men det er de kjappe replikkene og de fantastiske karakterene, som fengsler oss allerede fra første scene.

Man kan lett kjenne seg igjen i de ulike personlighetene, og det er det som gjør at serien føles så ekte. Til tider kan den by på så pinlige scener at det er fysisk umulig å ikke trekke litt på smilebåndet.

Her har man alt fra dysfunksjonelle familier til "de perfekte nygifte"-parene. Du har enstøinger som skal ha alt på sin måte og styrtrike ensomme sjeler som ikke vet hva de vil med livet.

Vi snakker drama, humor og spenning på høyt nivå. Det vi liker aller best med serien, er at den er så uforutsigbar og til tider crazy og spinnvill.

En perfekt serie å se alene, med kjæresten eller med venner.

Og det skader jo heller ikke at omgivelsene er så vakre at de får oss til å drømme om sol, varme og ferie langt unna – Selv om ferien blir en total fiasko... Men er egentlig ferier alltid så fantastiske? Det er virkelig umulig å ikke kjenne seg igjen i denne serien, og kanskje mimre tilbake til egne ferieminner man helst har lyst til å glemme...

Du finner The White Lotus her!

Powered by Labrador CMS