Ny kleskampanje om Oslo

Maya Vik fronter den nye kolleksjonen til Days Like This – om Oslo. Vi har tatt en prat med it-jenta om hennes Oslo-favoritter.

Publisert Sist oppdatert
Vårkolleksjonen til Days Like This er en hyllest til Oslo, og inspirert av hovedstadens historie og ikoniske bydeler. Da var det naturlig å velge Oslo girl, Maya Vik som kampanjemodell og fotografere henne på favorittstedene hennes i byen. – Det beste med å bo i Oslo er kontrastene – du kan bo ute i Oslofjorden, men gå og spise digg mat fra en av de mange fantastiske restaurantene i Oslo, gå på en bra konsert eller et museum, bade, stå på ski eller tur i marka – alt innenfor et ganske lite område og på samme dag om du vil, Oslo er tross alt ganske lite, man bruker ikke så lang tid på å komme seg rundt og utnytte tilbudene byen har. OSLO Vi nordmenn reiser gjerne til storbyer som London, Paris, København, Stockholm og Barcelona og glemmer kanskje litt at Oslo er en superkul by med mange kule steder. – Vi valgte noen av mine favorittsteder; studio er der jeg jobber hver dag og trives aller best, området rundt Akerselva og Mølleparken er nydelig som et avbrekk når jeg har lange dager i studio. Focaccieria på løkka har digg lunsj og jeg bruker mange av kafeene på øvre løkka siden det er nært studio. Siden jeg bor på Nesodden, bruker jeg mye tid på Aker brygge om jeg må vente på båten – deilig å være ved sjøen og spesielt på sommeren. Så om det blir litt venting, gjør det meg ingenting. Der finner du også digg mat fra food trucksa som står der om jeg har ekstra god tid. Jeg bruker også mye tid på trikken rundt i Oslo. Da bruker jeg tiden til å både skrive og til å høre på musikk, forteller Maya.
Vi blir helt dårlige når vi ser de lekre bildene av Maya og vår i Oslo, som virker så ufattelig langt unna akkurat i dag...
Kolleksjonen består av mye dongeri, rødt, blått, blomster, striper, leopard og sterke farger – noe som den trendy it-jenta skal omfavne til det fulle i vår.
Jeg vil kle meg i masse farger i vår. Og når det kommer til vårtrendene, liker jeg godt den androgyne looken med oversized blazers à la Acne sin siste visning, og gleder meg til å bruke mine med noen høye boots og bare ben.
Og hva er dine favoritter fra kolleksjonen?
– Det røde jeans-settet liker jeg veldig godt. Og jeg liker også de fine blomsterkjolene. Jeg gleder meg til å bruke de i sommer, sier Maya.

Maya Viks Oslo-favoritter

Frokost: Sentralen
Lunsj: Focaccieria
Middag: Katla, Brutus
Kaffe: Supreme roastworks
Ut å danse: Rap Fest på Pauls Boutique
Konsertsted: Sentrum Scene
Drinker: gurken gurken gurken gurken
Shopping: F5, Velouria Vintage og Internett.
Oslo er tilgjengelig i butikk og nettbutikk nå. Slutt for Zara som vi kjenner det Vårens it-vesker!
Powered by Labrador CMS