horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 11. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om hvile, om frisk luft og om å nyte nuet. Det blir en rolig og hyggelig dag hvor du ikke gjør mer enn du må. Dagen handler også om en tillitserklæring du mottar fra en venn. Det er en sensitiv hemmelighet som du egentlig ikke vil vite.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du mange jern i ilden og som alltid når du sjonglerer så mange baller, kan det lett gå galt. Dette skremmer deg ikke det minste, snarere tvert imot, så ser du på det som en morsom utfordring og det er din positive holdning som hjelper deg å ro alle prosjekter i havn.

Tvillingene 21/5-6/20

Denne lørdagen byr på frisk luft og aktivitet. Det blir en nydelig dag og tiden går fort. Du har mye å gjøre og du liker at ting skjer. I dag benytter du anledningen til å utfordre følelsen av eventyr. Du prøver på noe du faktisk synes er litt skummelt.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom, men veldig intens lørdag som ser ut til å bli dominert av en aktivitet eller sport. Du har lovet å delta i noe som vil ta en stor del av tiden din denne helgen. På kvelden venter sosialt samvær eller en middag for alle deltakere.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå skinner personligheten gjennom ekstra tydelig. Du er sjarmerende, verbal, omgjengelig og du får folk til å le. Denne lørdagen er du gjerne aktiv. Du møter nye mennesker og disse møtene gir deg en fantastisk positiv energi. Kvelden handler om familien.

Jomfruen 23/8-9/22

Selv om du er litt sliten til å begynne med denne lørdagen, blir det en fysisk aktiv dag. Du har mange morsomme ting planlagt, og du kommer ikke til å la litt trøtthet komme mellom deg og dem. Ettermiddagen ser ut til å dreie seg om en konkurranse av noe slag.

Vekten 23/9-22/10

Du har tatt lærdom av en tøff uke, og i dag skal du sørge for å skaffe deg inspirasjon utenfor hjemmet. Uansett om du tar en liten utflukt eller investerer i en hel helg borte, er det viktig for deg å finne nye interessante og varierte miljøer.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag sørger du for å komme deg ut av huset. Du har et behov for å oppleve ting selv om det er i liten skala. Dagen handler om en endring av miljø, om nye opplevelser, men også om vennskap og det å være der for hverandre når livet føles tungt.

Skytten 22/11-21/12

I dag bestemmer du deg for å riste av deg en hard uke og fokusere på morsomme ting. Du har mange aktiviteter planlagt, men spørsmålet er om du orker å fullføre alt. Sørg for å nyte tiden din, men ikke glem å lytte til kroppens signaler.

Steinbukken 22/12-19/1

Uansett om du jobber eller har fri denne lørdagen er du irritert. En kollega eller venn har satt deg i en posisjon der du må ta vare på ting de har etterlatt seg. Du føler deg urettferdig behandlet. Heldigvis inneholder dagen også moro og et sosialt innslag.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du oppleve noe som er helt nytt og unikt for deg. Det kan til og med oppleves som en liten kulturkræsj. Her er det viktig at du henter Vannmannens berømte evne til aksept. Ellers en spennende dag og kveld.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du igjen like full av ideer som du var i begynnelsen av uken. Du setter i gang alle slags prosjekter hjemme. Det kan være alt fra maling av kjøkkendører til å ommøblere. På ettermiddagen er du helt utslitt og tar en pause gjennom å forlate hjemmet for kvelden.

Fikk du med deg gårsdagen horoskop?

Powered by Labrador CMS