horoskop

Dagens horoskop: Fredag 10. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen er Venus i sterk forbindelse med tegnet ditt og det gjør at du føler deg mer romantisk enn vanlig. Hvis du er i et forhold, kanskje du overrasker partneren din med en gave eller en god middag. Som singel føler du deg mottakelig for nye bekjentskaper.

Tyren 20/4-20/5

I dag ønsker du å gå hjem så tidlig som mulig. For deg er jobben kun et transportetappe før kveldsaktiviteter. Selv om du ikke vil gjøre noe denne dagen, lykkes du med å forberede deg mye til uken som kommer. Kvelden blir like fin som du forestilte deg.

Tvillingene 5/21-6/20

Dette blir en morsom dag som byr på en overraskelse. Du vil motta et forslag fra en sjef eller en venn og du vil bli både overrasket og smigret av dette. Kvelden ser veldig sosial ut. Du benytter anledningen til å gå ut og møte venner.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en god avslutning på en lang uke. Dagen går fort og du har mye å gjøre, men samtidig tar du deg tid til å skravle litt med kollegene dine. Du vet hvordan skal jobbe med ditt sosiale nettverk. I løpet av ettermiddagen eller kvelden er det venner som gjelder.

Løven 23/7-22/8

Det har vært en ganske tøff uke, og nå vil du bare slippe deg løs. I dag blir det sosialt, både på jobb og privat. Du får kanskje ikke mye fornuftig ut av denne dagen, men du har det gøy. Kvelden handler om nye spennende møter med interessante mennesker.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag går det meste på skinner og det får deg i godt humør. Du er nesten litt flørtende i dag og en kollega kan plukke opp visse signaler som selv du ikke er klar over at du sender. Kvelden handler om vennskap, og om å ha det gøy.

Vekten 23/9-22/10

I dag setter du virkelig opp farten. Du jobber i et rasende tempo som kan virke litt skremmende for dine mer slitne kolleger. Du er full av ideer og visjoner som du mer enn gjerne deler. Kvelden blir morsom, men familiær.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag tar du farvel med noe eller noen. Det kan være en venn som reiser bort eller et prosjekt på jobben som du har jobbet med så lenge at du nesten anser det som en gammel venn. Selv om det ikke er en dramatisk slutt, føles det fortsatt litt trist.

Skytten 22/11-21/12

I dag vurderer du å søke råd hos en leder, men samtidig vet du ikke hvor mye du kan stole på denne personen. Du har ikke helt bestemt deg for hva du skal gjøre med gårsdagens problem. En løsning kan være å få hjelp av sjefen din som har stått i denne typen problemer før.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en ladet spenning mellom deg og en kollega og det handler om at du synes vedkommende er attraktiv og nå begynner du å mistenke at denne personen føler det på samme måte for deg. Det blir en dag fylt med tvetydige kommentarer. Ettermiddagen handler om en venn som har hatt personlige problemer.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen starter tidlig og spørsmålet er om den tar slutt i det hele tatt. Her gjelder det å være uthvilt fra starten av dagen, som vil by på mange tålmodighetsprøver. Hvis du har selskap denne dagen, flyr tiden raskere.

Fiskene 19/2-20/3

I dag slipper du alle bekymringer og problemer. Du nyter dagen uansett om du har fri eller jobber. Dette blir en morsom og sosial dag og en festlig kveld. Har du mulighet, henger du gjerne med bekymringsløse og sjarmerende venner, du trenger å slappe av.

Powered by Labrador CMS