horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 15. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen byr på mange nye muligheter, men det gjelder at du våger å ta for deg selv om det innebærer å trekke oppmerksomhet mot deg i en ny sammenheng. Som Væren elsker du vanligvis å teste nye utfordringer, men akkurat nå er du under påvirkning av Krepsen som kan gjøre deg litt mer forsiktig.

Tyren 20/4-20/5

Du har tilfeldigvis oppdaget noe om deg selv og din historie. I dag får du muligheten til å undersøke denne informasjonen videre, og en helt ny verden åpnes opp. Det blir også en koselig dag som byr på spennende møter og inspirasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag føler du deg litt mer stabil humørmessig, men du er fortsatt i villrede. Du har hørt nyheter om noen eller noe som gjør deg bekymret. Kanskje det kan være bra å diskutere disse tankene med en venn. Det kan kanskje gi deg litt mer perspektiv på dem.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra dag der du både kan være effektiv og kreativ på samme tid. Månen gir deg inspirasjon på beste tenkelige måte. I løpet av dagen tar du kontakt med en venn som du savner. Du vil gjerne prøve å få til et møte så snart som mulig.

Løven 23/7-22/8

I dag skulle du instruere eller veilede en kollega, og det kan hende det blir litt vanskelig siden personen det gjelder har veldig vanskelig for å ta direktiver. Hen synes du legger deg opp i for mye, og du synes hen ikke lytter. Sannheten ligger et sted i mellom.

Jomfruen 23/8-22/9

Etter rotet i går ligger du etter med mye arbeid, og det gjelder å jobbe hardt for å rekke det. Jomfruen er ingen venn av stress eller høyt tempo, så du synes sannsynligvis at dagen er vanskelig. Kvelden handler om å uttrykke seg kreativt, og det får deg til å blomstre.

Vekten 23/9-22/10

I dag setter du deg ned og samtaler med en sjef. Det kan være en medarbeidersamtale eller bare et spontant møte om din fremtid. Du synes denne typen samtaler kan være litt skremmende, samtidig som du innser hvor viktige de er for din karriere.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen blir også mer fysisk enn teoretisk, selv om det kan snike seg inn et og annet møte denne dagen. Du har mye du vil rekke, så det gjelder å være strukturert, noe som ikke alltid er din sterke side. Du pleier ofte å velge å ta ting som de kommer.

Skytten 22/11-21/12

Onsdag og torsdag går månen inn i Steinbukken og skaper en følelsesmessig ro og mindfulness hos deg. Du klarer å styre din rastløse energi mot kreativitet og glede, noe som påvirker denne dagen positivt. Kvelden passer godt til rolige øvelser som yoga eller meditasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du nye forutsetninger som har med et kommende mål å gjøre. På en måte er dette det beste som kan skje deg. Du jobber friere samtidig som du får støtte både økonomisk og med råd og tips. Det gjør det lettere når du i dag setter mål for våren.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar en sjef en svært kontroversiell beslutning og det vil vekke sterke følelser. Selv om denne beslutningen er ventet, skaper den mye protest og debatt. Du står litt i midten. Du forstår hensikten med beslutningen og tvangen som ligger bak den, men du er ikke enig.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du en økonomisk beslutning som vil påvirke deg positivt i lang tid framover. Dette er ingen lett beslutning å ta, men du føler en forpliktelse både til deg selv og dine nære for å vise at du er i stand til denne typen endringer. Du tilpasser deg enkelt.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS