horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 14. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kan du oppdage eller få tilbud om en ekstra jobbmulighet eller en annen mulighet for ekstra inntekt. Dette er definitivt interessant, men det avhenger delvis av hvor du befinner deg i livet akkurat nå. Hvis du har familie og barn, kan det være vanskelig å få alt til å gå opp.

Tyren 20/4-20/5

I dag ser det ut til at sykdom på jobben setter deg i en litt vanskelig situasjon, og du blir tvunget til å jobbe for to. Når dagene er tøffe som dette, bør du være ekstra nøye med å ta pauser og spise. Du trenger energien og du trenger å kunne tenke klart. Kvelden blir betydelig roligere.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en god start på tirsdagen der du får mye gjort og er veldig målrettet. Dessverre skjer det noe i løpet av dagen som gjør deg distré og tankeløs. I dag er det en risiko for at du havner i konflikt med et familiemedlem eller kollega.

Krepsen 21/6-22/7

Det er vår i luften, og det merkes både på deg og dine omgivelser. Denne dagen virker å dreie seg om forelskelse eller lidenskap. Det er uklart om det er deg eller noen andre som føler så sterkt, men du befinner deg i alle fall midt i begivenhetenes sentrum.

Løven 23/7-22/8

Noen opplever deg som veldig nysgjerrig akkurat nå, mens du selv bare synes at du er litt nysgjerrig på en sjarmerende måte. Du begynner å ane at sjarmen din ikke alltid slår an når du merker irritasjon hos noen mennesker. Kvelden blir aktiv og morsom, og du synes det er deilig å bevege deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag virker det som om du har kjørt deg fast med en oppgave eller et prosjekt på jobben. Du innser at du har tenkt feil, og det mest sannsynlige er at du må starte helt på nytt. Det stresser deg opp. Om kvelden bruker du tiden din på en hobby eller møter en venn som motvekt til den tunge dagen.

Vekten 23/9-22/10

Selv om du er litt mer opplagt i dag, er det fortsatt full fart. Du har mye ansvar på jobben som du må ta på deg, og det er ingen eller veldig få personer som har kompetansen til å hjelpe deg. Kvelden blir morsom og intens, og du bruker den på idrett eller trening.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag bytter du ut papirarbeid og teorier for å jobbe med hendene. Du liker å kunne fordype deg i fysisk krevende oppgaver. Det får deg til å fokusere på nåtiden, og tankene vandrer ikke like mye. Kvelden handler om en veldedighet eller en tjeneste.

Skytten 22/11-21/12

I dag venter det nyheter, og om du opplever dem som bra eller dårlige avhenger til en viss grad av forventningene dine. Dette er noe som kan påvirke og endre strukturen i hverdagen din og gi deg den forandringen du ønsker akkurat nå. Kvelden byr på morsomme aktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag gjør du ting på din måte, men du improviserer også en del, noe som ikke er typisk for tegnet ditt. Vanligvis følger du listene dine. Ettermiddagen består av en kombinasjon av aktivitet og sosialt samvær.

Vannmannen 20/1-18/2

Også i dag tester dagen tålmodigheten din, både ved å tvinge deg til å heve deg over mentale blokkeringer og ved å bevege deg fysisk til og fra ulike steder. Du strekker på dine verdier samtidig som du faktisk får mye glede av alt det nye du tar inn.

Fiskene 19/2-20/3

Takket være at Månen samarbeider med den praktiske livlige Skytten, vil du finne innovative løsninger på rotete problemer. Du har en følelse av hensikt og fremfor alt et fokus som hjelper deg videre. I dag kan du ved et uhell høre en samtale som ikke var ment for dine ører.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS