horoskop

Dagens horoskop: Fredag 3. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det en risiko for at du prøver å jobbe hjemmefra om det er en mulighet for deg. Du har konstant dårlig samvittighet for at du ikke hadde tid til å gjøre alt du planlegger. Husk at det verken gjør noe godt for deg selv eller din arbeidsplass om du ikke hviler og kommer deg.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen vil være ganske intens i starten, og du kan bli irritert av en sjef som velger feil tidspunkt for å be deg med på et møte. Du vil ha oversikt når det gjelder denne type planlegging. Selv om dagen starter tungt, avslutter den med en fin ettermiddag og en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-6/20

Fredagen blir avslappet og trivelig. Selv om du jobber, holder du et humant tempo gjennom denne dagen. I dag prøver en kollega å nærme seg deg. Dere to har et komplisert forhold til hverandre, og det er mye kjemi mellom dere.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det alt eller ingenting. Krepsen kan være litt feig, men i dag går du all in. Det er så mye å tjene på å være modig at du ikke engang tenker på hvilken risiko du tar. Kvelden handler om å ha det gøy og møte nye mennesker.

Løven 23/7-22/8

Fredagen ser ut til å kunne by på en form for utdanning eller et par entusiastiske ledere som deler sin kunnskap. Dette blir en morsom dag for deg å prøve noe nytt. For deg er det en herlig følelse å kunne teste grenser og strekke litt på reglene.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag har du mange baller i lufta samtidig og det synes du kanskje er litt utfordrende. Du foretrekker vanligvis å fullføre én ting om gangen. Ettermiddagen handler om et sosialt samvær av noe slag. Kvelden byr på hyggelige nyheter.

Vekten 23/9-22/10

I dag sprudler du av glede og energi. Det er en positiv innflytelse på horoskopet ditt som får deg til å synes det er gøy å henge med både venner og kollegaer. Ettermiddagen passer perfekt for en spontan after work eller en middag med vennene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir utrolig givende. Du blir kastet inn i en ganske tøff diskusjon, men med hjelp av din evne til å uttrykke deg verbalt, vil du lykkes med å imponere dine motstandere. I dag møter du også en person som virkelig får deg til å tenke over ordet karismatisk. Hen har alt.

Skytten 22/11-21/12

Du er i skikkelig festhumør i dag og det viser seg i alt fra jobb til privatliv. Det stråler rundt deg og du tar alle du møter med storm. Ettermiddagen og kvelden blir like fartsfylt som dagen, men da fokuserer du mer på moro enn arbeid.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en glitrende dag som utelukkende handler om moro. Hvis du jobber, har du ikke så veldig høyt fokus på det du holder på med, men det er uansett sosialt og hyggelig. Har du fri, skjemmer du bort deg selv på et nytt nivå. Kvelden blir glamorøs.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du sliten etter ukens varierte aktiviteter og du velger sannsynligvis å tilbringe kvelden hjemme med en venn eller familie. Hele denne dagen går i et roligere tempo enn resten av uken fordi du ikke har mye energi. Det blir fortsatt en god kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Selv om det er litt stressende og mye å gjøre, er det ingenting i mot hva som venter i helgen. Du vet at du har utfordret deg selv på en helt ny måte, så det er derfor du benytter anledningen til å hvile og forberede deg mentalt i dag. Kvelden byr virkelig på fredagskos.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS