horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 2. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag begynner symptomene dine å blomstre for alvor, og hvis du er på jobb bør du gå hjem før du smitter alle andre. Hvis du ikke er syk, er du veldig sliten og matt. Uansett bør du lytte til kroppen din og ta det med ro for dagen. Kvelden byr på hvile og refleksjon.

Tyren 20/4-20/5

Tiden flyr i dag. Du har mange baller i luften samtidig, og det kan oppleves som litt rotete. Under et møte tar du opp visse problemer som du ser på arbeidsplassen. Du vil se en endring. Kvelden handler om å tørre å prøve noe nytt.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan enkelt få kollegene dine til å le akkurat nå. Det er noe rampete og en varme i horoskopet ditt som smitter av på de rundt deg. Nyt livet og ignorer alle nødvendigheter. Noen ganger er det like viktig å knytte sterke sosiale bånd, som å jobbe hardt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å prate med en ganske sta kollega. Hen oppfører seg litt som om de er 5 år selv om de er en voksen. Du blir som en mamma, uansett kjønn, i slike situasjoner og du tar deg selv i å ta vare på kollegaen din.

Løven 23/7-22/8

I dag betror en kollega seg til deg med en veldig saftig hemmelighet, og du må virkelig holde tilbake for ikke å si det videre. Det er en verdi i å holde dette for deg selv. På den ene siden viser du at du er en man kan stole på, men det er også bra informasjon å ha for fremtiden.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være litt nedlatende uten å tenke på det. Jomfruen er vanligvis rask med å lære ting og har ikke mye tålmodighet med folk som trenger mer tid. I dag kan denne utålmodigheten skinne igjennom og skade en kollega.

Vekten 23/9-22/10

Det virker som om du jobber i gruppe i disse dager, og da er du den som fungerer som formidler mellom sterke viljer. Som Vekt er det viktig for deg at gruppen ikke bare fungerer, men at den også går overens. Du bruker sjarm og humor for å få dine kolleger til å føle seg vel.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du funnet en løsning på dilemmaet ditt. Som vanlig når du bestemmer deg er det er ingen grenser for hva du gjør for å nå dine mål. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å jobbe litt tettere sammen med en ny kollega. Kvelden handler om fysiske utfordringer.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen blir fartsfylt og emosjonell. Månen gjør deg litt ekstra følsom akkurat nå og fra tid til annen kan det være vanskelig å holde alt inne. I dag jobber du sammen med eller i nærheten av noen du liker litt ekstra og det forsterker din sensitive side.

Steinbukken 22/12-19/1

Jobber du denne torsdagen blir det en stressende dag hvor du må kunne sjonglere mange baller i luften samtidig. Det er viktig å huske på at det ikke alltid blir bedre når du stresser deg selv, snarere tvert imot. Kvelden blir stille og slutter tidlig.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag overrasker du deg selv ved å takke ja til et arrangement eller en sosial begivenhet som du vanligvis unngår. Du ønsker å utvide erfaringen din og du tror at dette er den typen sosial interaksjon du trenger

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen blir det stikk motsatte av i går. Du må fokusere på detaljer og være grundig. Her er det ikke rom for innovasjon og personlig preg. Det er egentlig ikke din greie å følge instruksjonene til punkt og prikke, men i dag gjør du en innsats for å gjøre det.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS