Horoskop

20. mars, 2020

Dagens Horoskop: Fredag 20. Mars

Slik blir din fredag.

Væren 21/3-19/4

Du blir sint på et familiemedlem som ikke klarer å sette seg inn i din situasjon. Det du synes er veldig tøft akkurat nå, opplever han/hun som en luksus. Du må få denne personen til å innse hvilke ansvar som ligger på dine skuldre.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du i ganske så godt humør, det er fredag og du er veldig glad i fredager. Selv om arbeidsbyrden din ser veldig annerledes ut enn hva den pleier å gjøre, så lykkes du med å finne en måte å fungere på, til tross for at det er så mye nytt å sette seg inn i. Kvelden blir koselig og familiær. 

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et ganske så dårlig humør i dag, til tross for at det er fredag. Mars bidrar til at du er på grensen til aggressiv, noe som ikke er så vanlig for deg og ditt tegn. Prøv å ta dype åndedrag og hold munn når du har en giftig kommentar på tunga. Kvelden blir passe sosial. 

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag blir kjedelig, om du ikke bestemmer deg for å sette i gang med egne prosjekter. Akkurat nå har du ikke mulighet for å få med venner på dine sprø påfunn, så du må prøve å underholde deg selv litt istedet. En venn trenger et råd som har med kjærlighetslivet å gjøre. Du er ikke så bekvem med denne typen råd. 

Løven 23/7-22/8

I dag gjør du alt du kan for å komme nærmere en person du liker veldig godt. Denne personen er ikke så flink til å åpne seg opp, men i dag ser det ut til at du får han/hun på andre tanker. Du liker den litt blyge personligheten, men nå er det på tide at dere tar ting et steg videre.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og passe aktiv. Jobbmessig er det mye sykdomsprat, noe du ikke har så veldig lyst til å snakke om. Du er en person som heller liker å se det positive i ting. Kvelden kan by på romantikk. 

Vekten 23/9-22/10

Det blir en underlig dag som ikke ligner dine vanlige fredager. Her gjelder det å bruke sunn fornuft og passe på hva du sier. Du får lyst til å komme med spydige kommentarer, på hva du anser ser som dumme spørsmål. Husk at det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå prøver du å bli mer forståelsesfull og empatisk. Skorpioner kan lett irritere seg over mennesker, spesielt de som følger strømmen og ikke tør snakke for seg selv. Du prøver å teste din tålmodighet når det kommer til denne typen oppførsel akkurat nå. 

Skytten 22/11-21/12

Du holder deg på tå hev i dag. En kollega er ganske så sur og det er lett å tråkke denne personen på tærne uten å mene det. Prøv å ikke gjøre deg til. Kollegaen din får helt enkelt akseptere at du er den du er, og har denne personen problemer, så er det han/hun som må trekke seg unna. 

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å jobbe på riktig måte. Du må finne en måte å motivere deg selv på. Med de rådende omstendigheter,  er det kanskje ikke så enkelt, men prøv å tenke langsiktig.  

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og utfordrende, spesielt for sent fødte Vannmenn. Du tvinges til å ta stilling til et problem du ikke har hatt før. Det er mentalt styrkende og det stimulerer kreativiteten din.  

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en annerledes dag hvor du bør være litt på vakt når det kommer til forandringer i dine omgivelser. Det finnes en risiko for at du går glipp av vesentlig informasjon og det kan føre til unødvendige forsinkelser. Kvelden handler om deg og din venns problemer. 

Relatert