Å lage chiapudding er såre enkelt – og vanvittig godt.

Du kan tilsette hva du måtte ønske, men vi foretrekker å proppe den full med antioksidanter og vitaminer som er bra for deg.

Emilie Nereng tipser her om sin favoritt, som blant annet inneholder klementin og kokosmelk.

Chiapudding med kokosmelk og klementin

1 porsjon

– La denne stå i kjøleskapet over natten så har du en deilig og næringsrik frokost klar neste morgen.

Du trenger:

3 ss chiafrø

1,75 dl lett kokosmelk

1 ts lønnesirup

1⁄2 ts vaniljeessens

Et dryss kanel

Til servering: Klementin i skiver, bær og kokosflak .

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til chiapuddingen i en beholder eller skål, sett i kjøleskapet og la stå i minst 4 timer, eller natten over.

Skjær tynne skiver av en klementin eller annen frukt og press det langs kanten av glasset du vil servere i.

Hell oppi ferdig chiapudding og topp med bær.

Flere frokostoppskrifter:

Sunn jordbærshake 

Overnight chiapudding med raw-kake

Bakte egg i avokodo med brie

8 enkle og supersunne frokoster

Camilla Pihls bananpannekaker

Relatert

Uteservering i Oslo

Den beste uteserveringen i Oslo

Hovedstadens beste uteserveringer
pistasjkrem

Oppskrift: Pistasjkrem

Denne er SÅ enkel og SÅ god.
Oppskrift på Pavlova

Oppskrift på perfekt Pavlova

Pavlova til 17. mai? – Det er superlett og så godt.