Det er jo bare å innse at brødskiva har fått konkurranse på frokostbordet. I disse tider blir det vanligere og vanligere å lage frokost uten hvetemel og melk. Og for de som skal holde seg unna akkurat dette, enten være seg dietter eller intoleranse, så er bananpannekaker et perfekt måltid.

Vi i redaksjonen har testet ut bananpannekakeoppskriften til vakre Camilla Pihl, og den kan virkelig anbefales.

Camilla Pihls bananpannekaker

Du trenger:
1 banan
2 egg
1 spiseskje kokosolje
1 spiseskje mandelsmør eller annet nøttesmør
1/2 spiseskje kanel

Bland alle ingrediensene i en smoothiemaskin/blender og bland det hele godt til røren blir luftig og fin. Da er det bare å helle små pannekaker direkte opp i en varm stekepanne og nyte dem med friske bær, eller med min nye favoritt: En dæsj creme fraîche med pasjonsfrukt! Enjoy!

Du kan lese innlegget til Camilla Pihl på bloggen hennes HER hvor hun til og med har laget en liten video.

Relatert

Iskaffe med en twist

10 oppskrifter på iskaffe med en twist til inspirasjon.
Green Goddess Smoothie Bowl

6 oppskrifter som passer perfekt på varme sommerdager

Is og smoothies er alt vi craver nå!

Middagstips: Søtpotetgryte

Lyst på en vegetargryte til middag i dag? We got you!

Les også

Camilla Pihl wear

Alle elsker Camilla Pihl

Det kan virke som at alt Camilla Pihl tar i, blir til gull. Men bak suksessen ligger beinhard jobb, grundig analyse, strategiske beslutninger, ingen tilfeldigheter, og Peter Peters, da.