Livsstil

26. januar, 2019

Camilla Pihls bananpannekaker

Denne oppskriften må du prøve.

Det er jo bare å innse at brødskiva har fått konkurranse på frokostbordet. I disse tider blir det vanligere og vanligere å lage frokost uten hvetemel og melk. Og for de som skal holde seg unna akkurat dette, enten være seg dietter eller intoleranse, så er bananpannekaker et perfekt måltid.

Vi i redaksjonen har testet ut bananpannekakeoppskriften til vakre Camilla Pihl, og den kan virkelig anbefales.

ELLEtech 2019

Camilla Pihls bananpannekaker

Du trenger:
1 banan
2 egg
1 spiseskje kokosolje
1 spiseskje mandelsmør eller annet nøttesmør
1/2 spiseskje kanel

Bland alle ingrediensene i en smoothiemaskin/blender og bland det hele godt til røren blir luftig og fin. Da er det bare å helle små pannekaker direkte opp i en varm stekepanne og nyte dem med friske bær, eller med min nye favoritt: En dæsj creme fraîche med pasjonsfrukt! Enjoy!

Du kan lese innlegget til Camilla Pihl på bloggen hennes HER hvor hun til og med har laget en liten video.

Les også ELLEs intervju med Camilla om boken hennes her!

Relatert