Det er jo bare å innse at brødskiva har fått konkurranse på frokostbordet. I disse tider blir det vanligere og vanligere å lage frokost uten hvetemel og melk. Og for de som skal holde seg unna akkurat dette, enten være seg dietter eller intoleranse, så er bananpannekaker et perfekt måltid.

Vi i redaksjonen har testet ut bananpannekakeoppskriften til vakre Camilla Pihl, og den kan virkelig anbefales.

Camilla Pihls bananpannekaker

Du trenger:
1 banan
2 egg
1 spiseskje kokosolje
1 spiseskje mandelsmør eller annet nøttesmør
1/2 spiseskje kanel

Bland alle ingrediensene i en smoothiemaskin/blender og bland det hele godt til røren blir luftig og fin. Da er det bare å helle små pannekaker direkte opp i en varm stekepanne og nyte dem med friske bær, eller med min nye favoritt: En dæsj creme fraîche med pasjonsfrukt! Enjoy!

Du kan lese innlegget til Camilla Pihl på bloggen hennes HER hvor hun til og med har laget en liten video.

Relatert

Middagstips: Søtpotetgryte

Lyst på en vegetargryte til middag i dag? We got you!

Oppskrift: Kleopatrasalat med spicy blomkål

Prøv deg på en fantastisk vegetarsalat til sommeren med spennende og friske smaker!
VEGANSK OSTESAUS

Oppskrift: Pasta med vegansk ostesaus

Denne retten vil endre alt du trodde du visste om vegansk ost!

Les også

Camilla Pihl wear

Alle elsker Camilla Pihl

Det kan virke som at alt Camilla Pihl tar i, blir til gull. Men bak suksessen ligger beinhard jobb, grundig analyse, strategiske beslutninger, ingen tilfeldigheter, og Peter Peters, da.