Bakte avokodo med egg, er super enkelt å lage og smaker kjempe godt. Er du klar for å teste ut noe nytt du kan servere til helgefrokosten?
En fransk touch: Du kan gjøre retten enda mer spennende ved å tilsette Brie!
Slik gjør du:
1. Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen. Grav ut litt av avocadokjøttet slik at egget får plass.
2. Legg deretter avokadoene i en ildfast form og knekk ett egg i hver avokadohalvdel. Krydre med salt, pepper og strø litt chilli over. Er du ekstra vågal, kan du legge en skive Brie i hver avokodohalvdel før du tilsetter egget.
3. Stek deretter avokadoeggene på 180 grader i 20 minutter eller til eggehvitene er helt faste.
4. Mens avokadoeggene er i ovnen steker du bacon i en panne til de blir spøstekt.
Server avokadoeggene med finhakket vårløk og biter av sprøstekt bacon, og gjerne med deilig nybakt brød til.
Bon Appétit
We use cookies to improve our site and your experience. Cookies are also used by us and third parties such as advertisers, ad-tech providers and others ("Vendors") to develop and serve ads more relevant to your interests based on your consent or our legitimate interests. By continuing to browse our site, you are consenting to our use of cookies. Read more about our cookie policy here and here you can read how Google use your personal data.Ok