Bakte avokodo med egg, er super enkelt å lage og smaker kjempe godt. Er du klar for å teste ut noe nytt du kan servere til helgefrokosten?

En fransk touch: Du kan gjøre retten enda mer spennende ved å tilsette Brie!

Slik gjør du:

1. Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen. Grav ut litt av avocadokjøttet slik at egget får plass.

2. Legg deretter avokadoene i en ildfast form og knekk ett egg i hver avokadohalvdel. Krydre med salt, pepper og strø litt chilli over. Er du ekstra vågal, kan du legge en skive Brie i hver avokodohalvdel før du tilsetter egget.

3. Stek deretter avokadoeggene på 180 grader i 20 minutter eller til eggehvitene er helt faste.

4. Mens avokadoeggene er i ovnen steker du bacon i en panne til de blir spøstekt.

Server avokadoeggene med finhakket vårløk og biter av sprøstekt bacon, og gjerne med deilig nybakt brød til.

Bon Appétit

Relatert

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
tørst symptom

Er du ofte tørst? Da burde du sjekke dette…

Her er åtte mulige årsaker til at du er tørst.
gressenka

Gressenka

Fredagsjenta har fått smake på livet som gressenke.

Les også

Sunne frokoster

8 enkle og supersunne frokoster

Disse er geniale!

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær

Hva er vel en bedre måte å starte lørdagen på enn med pannekaker til frokost? Her får du Gitte & Filips oppskrift på bananpannekaker.
God havregrøt

Verdens beste havregrøt

ELLEs nye livsstilscoach deler sin beste oppskrift på havregrøt. Perfekt før trening!