Bakte avokodo med egg, er super enkelt å lage og smaker kjempe godt. Er du klar for å teste ut noe nytt du kan servere til helgefrokosten?

En fransk touch: Du kan gjøre retten enda mer spennende ved å tilsette Brie!

Slik gjør du:

1. Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen. Grav ut litt av avocadokjøttet slik at egget får plass.

2. Legg deretter avokadoene i en ildfast form og knekk ett egg i hver avokadohalvdel. Krydre med salt, pepper og strø litt chilli over. Er du ekstra vågal, kan du legge en skive Brie i hver avokodohalvdel før du tilsetter egget.

3. Stek deretter avokadoeggene på 180 grader i 20 minutter eller til eggehvitene er helt faste.

4. Mens avokadoeggene er i ovnen steker du bacon i en panne til de blir spøstekt.

Server avokadoeggene med finhakket vårløk og biter av sprøstekt bacon, og gjerne med deilig nybakt brød til.

Bon Appétit

Relatert

Uteservering i Oslo

Den beste uteserveringen i Oslo

Hovedstadens beste uteserveringer
Ostekake til 17. mai

Perfekt og superenkel ostekake til 17. mai

Vi ELLEsker ostekake. Og hva er vel bedre enn å servere en ostekake i flaggets farger på 17. mai?

Slik takler du kjærlighetssorg

5 steg for å komme seg over kjærlighetssorg.

Les også

Sunne frokoster

8 enkle og supersunne frokoster

Disse er geniale!

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær

Hva er vel en bedre måte å starte lørdagen på enn med pannekaker til frokost? Her får du Gitte & Filips oppskrift på bananpannekaker.
God havregrøt

Verdens beste havregrøt

ELLEs nye livsstilscoach deler sin beste oppskrift på havregrøt. Perfekt før trening!