Perfekte cardigans til vårgarderoben

Foto: Instagram @annabelrosendahl

Vi er klare til å oppdatere vårgarderoben med cardigans – dette er våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Cardigans i vårlige farger er perfekt til årstiden vi nå er inne i. Været er varierende, men med en varm strikkejakke er du i hvert fall sikret å ikke fryse. På de varmere dagene er en cardigan perfekt å bruke som "ytterjakke", men pass på å ha en langermet genser under, og eventuelt et skjerf, slik du holder varmen.

Cardigan

Strengt talt er det cardigan-sesong hele året, men mot våren er det flere som velger å erstatte ytterjakka med en cardigan – det liker vi også å gjøre. De er også fine som en overall til sommer- og vårkjoler. Du kan også kneppe dem opp, og bruke dem åpne, og style til en enkel jeans og en T-skjorte.

I sine deilige og friske vårfarger er vi klare for å style cardigans med jeans og ballerinas. Liker du mer naturfarger og rene farger på plaggene dine, er det veldig fint å sprite opp "kontor-looken" og sorte dressbukser med flare og pologenser med en fargerik cardigan utenpå.

Tendensen for cardigans denne sesongen er fargerik – gjerne i vårlige eller nøytrale farger med retro-preg. De kan ha store knapper eller små knapper, V-hals eller rund hals og krage.

Det er så mange lekre cardigans blant vårnyhetene i nettbutikkene nå, og vi har plukket ut et knippe av våre favoritter!

Shopping: Våre favoritter

Strikket cardigan fra Munthe, kr 3200

Med en dyp V-hals og fine voluminøse armer står denne høyt på ønskelisten

Sennepsgul cardigan fra Cos, kr 790

Strikket cardigan fra Zara, kr 329.

Cardiganen fra Zara får vi litt retro-følelse av. Denne vil vi style med jeans, mokkasiner med gulldetaljer og en sort nøytral skinnveske.

Ribbestrikket cardigan fra H&M, kr 199 (annonse)

Denne rene og enkle strikkejakken fra H&M vil vi style med beige eller kremhvite jeans, gjerne et tynt kasjmirskjerf i halsen og sneakers.

Strikket cardigan fra Ganni/net-a-porter, kr 3134.

Denne lekre jakken fra Ganni i deilig lavendel vil vi style med grå jeans, en hvit eller lavendelfarget T-skjorte og scrunchie i håret.

Strikket cardigan med krage fra & Other Stories, kr 890 (annonse)

Strikkejakken med krage fra & Other Stories styler vi gjerne med grønne vide bukser og en hvit bluse med stor krage. Du kan også tucke cardiganen i ned buksene, og style med et belte, slik som Annabel Rosendahl.

Når det kommer til sko gjør vi som Kendall Jenner og velger brune mokkasiner.

Strikket cardigan fra & Other Stories, kr 790 (annonse)

En enkel cardigan med gulldetaljer som denne fra & Other Stories vil vi style med kremhvite rette jeans og en blå eller hvit genser med rund hals. Vi vil også slenge den over en vårlig kjole når tiden er inne for det.

Cardigan fra Sandro Paris, kr 2886.

Jakken fra Sandro Paris har stått på ønskelisten vår lenge. Denne vil vi style åpen med en bluse under, til lyse jeans med høyt liv og en hårbøyle.

Kardigansett fra River Island, kr 259

Styles med:

Lyse high waist jeans fra H&m, kr 299

Den perfekte vårvesken i raffia fra Saint Laurent/Mytheresa.com, kr 12.000

Halskjede fra H&M, kr 89.90

Glam opp hverdagen med et statement gullfarget halskjede!

En evig klassiker!

Svarte ballerinas fra Chanel, pris på forespørsel

Powered by Labrador CMS