Shopping: hvite bukser

Foto: Instagram/@entre_dois, Unsplash, Produsentene

Hvite og flowy bukser er et «must» på sommeren. Her er noen favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Flowy, hvite bukser, sandaler, en stråveske og en enkel topp utgjør mer eller mindre det perfekte sommerantrekket. Enten du skal en tur på kafé eller ut på middag, så funker denne looken – da er du pyntet, men akkurat passe avslappet!

View this post on Instagram

A post shared by María Valdés (@marvaldel)

Maria Valdés har gått for en klassisk look – hvite bukser, svart tilbehør og gullsmykker.

Gjennom sommeren er solbriller også det perfekte assesoiret – denne sesongen er 70-tallet tilbake, så style gjerne de hvite buksene med solbriller i farget glass.

Hvite bukser med høyt liv og vide ben, passer perfekt på sommerfest. Style med en enkel topp eller t-skjorte, noen fargerike espadrillos og statement øredobber.

Vide bukser med høyt liv fra Rodebjer, kr 3.395.

Plagg i lin kan vel kanskje sies å være selve «definisjonen» på sommerklær. En hvit linbukse med press er så lekkert, og kan styles både opp og ned. Kjør ton-i-ton for en elegant party-look, eller style med farger for å gjøre den enda mer sommerlig.

Hvite linbukser med press fra &Other Stories, kr 990 (annonse).

Vi kommer ikke utenom denim når vi snakker om sommerens plagg – spesielt ikke i Norge hvor temperaturen endrer seg såpass fort. En hvit jeans kan være alt fra sporty og laid back, til elegant og chic.

Hvite jeans fra Arket, kr 790 (annonse).

Hvit linbukse med høyt liv og vide ben – en klassiker som kan brukes om og om igjen!

Linbukser fra Faithfull The Brand/Net-a-porter.com, kr 2.471.

Igjen, hvite jeans er en sommerfavoritt. Denne fra Weekday er perfekt for deg som leter etter jeans i en offwhite farge.

Vide jeans i Ecru fra Weekday, kr 500 (annonse).

Dressbukser er ikke kun ment for kontoret. Tvert i mot! Style denne med hvite sandaler og en fin sommerblazer.

Hvit dressbukser fra H&M, kr 399 (annonse).

Bomull er også et stoff som er fint å bruke på sommeren, da det ikke blir så varmt som for eksempel polyester. Denne fra Dries Van Noten har også en nydelig silhuett.

Hvite bomullsbukser fra Dries Van Noten/Net-a-porter.com, kr 4.004.

En enkel dressbukse som ikke er fullt så høy på livet. Style med en oversized skjorte og sneakers for en anslappet hverdagslook. På ekstra varme dager kan du slenge på deg noen enkle sandaler og en singlet.

Hvit bukser fra Monki, kr 400 (annonse).

Denne avslappede fit-en gjør at buksene kan brukes til så godt som alle anledninger. Style opp og ned alt ettersom, og ikke vær redd for å kombinere hvite bukser med alt av farger du måtte ha i skapet.

Bukse i fargen Quicksand fra Samsøe Samsøe, kr 1.199.

Powered by Labrador CMS