Trend: Glitter Mania

Det har vært mye fokus på glitter 
i skjønnhetsverdenen og på catwalken den siste sesongen. Det skal glitre, og gjerne i spreke farger.

Publisert Sist oppdatert

Dette må være den ultimate party looken! Og det er så mange morsomme måter å gjøre det på.

Høstnytt: Våre favs

SMINK DEG MED GLITTER

1​. Her kan du skape forskjellige uttrykk. Velger du full dekk på foundation og generelt mye sminke, blir det en perfekt fest-look. Ønsker du et lettere uttrykk, kan du velge en lettere foundation eller bare en fuktighetskrem hvis du har fått litt farge allerede. Finn gjerne et baseprodukt som inneholder solfaktor, så du beskytter deg mot UV-stråler i samme slengen. Har du fregner, er det ekstra fint å vise dem fram til denne looken.

1. Oclipse sunscreen + primer SPF 30 fra ZO Skin Health, kr 865 // 2. Gloss fra MAC Cosmetics, kr 175 // 3. Parure Gold foundation med SPF 30 fra Guerlain, kr 820

2. Øyelokket er det området som er mest logisk å legge glitter på i første omgang. Velg først en bunnfarge. Ønsker du blått glitter, legger du en blå øyenskygge under som base for best sluttresultat. Det vil forsterke effekten av glitteret.

3​. Etter at du har lagt øyenskygge, legger du en balm på lokket over skyggen. Dette blir som «lim» for glitteret, og er nødvendig for at det skal feste seg og holde en hel dag. Du kan bruke glosser som er ment for øye-lokket eller en tykk leppebalm.

1. Terracotta light fra Guerlain, kr 520 // 2. Le Petite øyen-skyggepalett fra L’Oréal Paris i fargen 02, kr 169

4​. Bruk løst glitter for best effekt. Legg litt på et fat, og jobb gjerne med fingrene – eller en kost, hvis du syns det er lettere. Bruker du storkornet glitter, kan du også benytte en pinsett for mer nøyaktig plassering.

1. Glitter fra MAC, kr 230// 2. Glitter fra NYX, kr 79 (spettete.)

5​. Avslutt med maskara, rouge og leppefarge. Tenk mengde ut ifra hva du skal. Her tar glitteret mye av fokuset, og det kan fort bli mye med spreke lepper i tillegg.

Flere skjønnhetstips:

Grønne skjønnhetsfavoritter

Tutorial: Scandi waves

Powered by Labrador CMS