Endelig høst og tid for nye skjønnhetsprodukter!

Disse nye fargepalettene, duftene og pleieproduktene får ELLEs skjønnhetsansvarlig Marthe E. Jakobsen til å glede seg over at høsten er her.

Skjønnhetsprodukter

Foundation: Denne nyheten har alt jeg ønsker meg av en foundation! Den er lett, men dekker likevel godt, gjør huden naturlig og glødende, og både pleier og beskytter huden mot solen. Lanseres etter planen denne uken, så hold utkikk! Skin Illusion Natural Hydrating Foundation, kr 390.

Concealer: Denne smarte cushion-concealeren lysner og dekker godt uten å tørke ut huden. Et praktisk og veldig bra budsjettkupp når det kommer til skjønnhetsprodukter! Cover Up Long-Wear Cushion Concealer fra IsaDora, kr 149.

Highlighter: Jeg digger Diors nye Backstage-kolleksjon; anvendelige og gode produkter man har bruk for i hverdagen. Highlighter-paletten bruker jeg hver dag for å gi ansiktet litt ekstra liv og glød. I tillegg kan den brukes som øyenskygge på ekstra travle dager. Kolleksjonen kommer straks for salg i norske butikker.

Rouge: Jeg bruker stort sett bare kremprodukter på huden, og denne blushen er en ny favoritt. Den smelter inn i kinnene og gir en nydelig og naturlig farge. Og den kan også brukes på leppene. Jeg elsker skjønnhetsprodukter som kan brukes til flere ting!  Neo Nude A Blush fra Giorgio Armani Beauty, kr 360.

Maskara: Denne budsjettmaskaraen er verdt hver eneste krone og litt til. Den gir deg lange, naturlige vipper og inneholder i tillegg fargestoffer som gjør at vippene etter et par uker får permanent farge. Genialt! Volume Colourist Mascara fra Rimmel, kr 129.

Skjønnhetsprodukter

Ansiktsolje: Jeg elsker ansiktsoljer og har testet et utall ulike varianter. Denne økologiske godbiten fra supermodell Miranda Kerrs merke KORA var kjærlighet ved første påføring. Den er akkurat passe tykk, lukter mildt og gir huden masse fukt og glød. Jeg foretrekker å bruke den om kvelden, eller på dager jeg ikke bruker sminke, da den bruker litt tid på å trekke ordentlig inn i huden. Noni Glow Face Oil fra KORA, kr 699.

Sheetmasker: Jeg får ikke nok av sheetmasker og for øyeblikket er det disse to jeg helst strekker meg etter når huden trenger litt ekstra omsorg. Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask fra Klairs, kr 49.  Hydra-Filler Mask fra Filorga, kr 99.

Toner: Denne eksfolierende toneren har raskt blitt en favoritt i kveldsrutinen min. Den fjerner død hud, og gir fukt og glød til huden, samtidig som den er så mild at den kan brukes hver dag. Ready Steady Glow Daily AHA-Tonic fra REN Skincare, kr 399.

Serum: C-vitamin er hudens bestevenn både i sensommersola og ellers. Dette deilige serumet styrker hudens eget forsvarssystem, som beskytter den mot skadelige miljøfaktorer og frie radikaler. I tillegg jevner det ut hudtonen og fine linjer. BioLumin C-serum fra Dermalogica, kr 1045.

Har du fått med deg høstens hotteste hårfrisyrer?

Skjønnhetsprodukter

Håndkrem: Endelig er det mulig å få tak i et av Moroccanoils kroppspleieprodukter i Norge! Denne håndkremen er drøy i bruk, trekker raskt inn i huden og lukter like godt som merkets hårprodukter. Hand Cream fra Moroccanoil, kr 249.

Body Butter: Få silkemyk, velduftende hud i en fei med dette deilige body butteret fra det brasilianske kultmerket Sol de Janeiro. Brazilian Bum Bum Cream, kr 449.

Parfyme: Jeg tror aldri jeg har luktet på en Narciso Rodriguez-parfyme jeg ikke har likt. Så om du, som meg, liker pudrede noter av musk, iris, rose og tre – ja da bør du sjekke ut det nyeste tilskuddet i familien, Narciso Rouge. Kr 545 for 30 ml edp.

ELLEs beauty-blogger Helene viser hvordan man får den perfekte hverdagsgløden med bare ett produkt!

Relatert

La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.