På badet med Nnnenna Echem

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til influencer og ELLE-profil, Nnenna Echem. Hun har funnet det ultimate serumet og booster huden ved å drikke masse vann!

Publisert Sist oppdatert

På badet med Nnenna Echem: Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin, Rikke Krefting, Erica Mathiesen, Lea Meyer,Radical Broccoli, og Helene Svabø for å nevne noen.

Denne uken er det den alltid like inspirerende og fargeglade Nnenna, influencer og ELLE-profil, vi stjeler noen tips fra! Vi har også vært så heldige å få litt interiør-inspirasjon fra Nnenna!

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Hudrutinen min består av morgenrutine og en kveldsrutine. På morgen er det rens, peel, solfaktor og fuktighet som er viktigst, og på kvelden består rutinen min av en god rens og en god fuktighetsmaske eller krem.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg er veldig glad i Codage sitt Spring Break serum. Dette serumet bruker jeg for å få nok fuktighet og glød i huden. Ett annet produkt jeg ikke klarer meg uten er Dermalogica sin Biolumin-C Serum (annonse). Jeg bruker C vitamin serum hver eneste dag og har prøvd mange forskjellige, men serumet fra Dermalogica (annonse) gir best resultat for min hud. Jeg bruker også Oil Control Pads fra ZO Skin Health. Disse bruker jeg annen hver dag da jeg har en oljete t-sone, og de funker svært bra!

Foto: Nnnenna Echem
Beauty-favorittene til Nnenna på rekke og rad, som parfymen Soleil Blanc fra Tom Ford (annonse) -en perfekt sommerduft! Legg også merke til den fantastiske nattkremen Pure Night fra Dermalogica (annonse) som flere i ELLE-redaksjonen også sverger til. En vidunderkrem!

Har du en signaturduft?

– Tom Ford – Bitter Peach.

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– Det er ikke så veldig hemmelig, men jeg drikker mye vann!

Foto: Nnnenna Echem

Og til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Covid har gitt meg en mer avslappet tilnærming på sminke. Jeg pleide å sminke meg hver gang jeg skulle ut døren - ikke full face, men ihvertfall bryn og concealer. Nå holder det for meg med et rent ansikt og en god ansiktskrem.

Powered by Labrador CMS