Har du fått med deg siste nytt?

Dette er nyhetene for deg som trenger en liten pause fra alle korona-nyhetene!

Publisert Sist oppdatert

De fleste av oss sjekker nyhetsoppdateringene flere ganger i timen, og selv om det er viktig å ta situasjonen på alvor så har vi alle godt av et avbrekk.

Fornuftig fashion i forskjellige former, og fotografier som både inspirer og engasjerer – ta en velfortjent pause og la deg inspirere av siste nytt.

Siste nytt innen fornuftig fashion

Ut i det fri med firskars

The Sartorialist India, kr 480

Mindfulness, i form av hagearbeid, sanking av bær og ville vekster eller bare turer i skog og mark, har definitivt vært i vinden de siste årene. Og da passer det jo bra at vi snart kan kombinere sinnsro, grønne fingre og kule arbeidsklær. I år har nemlig finske Fiskars, som siden 1649 har produsert kjøkken- og hageredskaper, inngått et samarbeid med designer Maria Korkeila. Om noen måneder slippes deres første tilbehørs- og kleskolleksjon med hagearbeid og livsstil i tankene. Fiskars selv omtaler kolleksjonen som «workwear møter streetwear», og den består av 11 forskjellige unisex-plagg og tilbehør. Fra en jakke med ekstra holdbare lommer og avtakbare ermer, til et verktøybelte som kan gjøres om til en tøff midjeveske – alt laget i økologiske og resirkulerte materialer og vegansk skinn. I år skal skal det plantes, dyrkes og høstes! Fra India med kjærlighet

Boots fra Louis Vuitton, fra kr 6550

Den anerkjente gatemotefotografen Scott Schuman, bedre kjent som The Sartorialist, har tatt turen til India for å fotografere de mest inspirerende og interessante menneskene han ser i gatene. En hyllest til landets mangfold og estetikk i form av en utrolig vakker og interessant bok, som du ikke trenger være noen moteløve for å sette pris på. Her er det vakre bilder av helt vanlige mennesker i sine vanlige, men likevel særegne antrekk i hverdagslige situasjoner. En coffee table-bok du faktisk kommer til å bla i igjen og igjen. Let it rain!
Etter denne vinteren å dømme, er det ingen dum idé å investere i et par skikkelig fine gummistøvler. Som ikke engang trenger å være støvler. Nylig lanserte Louis Vuitton sin Rain Capsule-kolleksjon, som er inspirert av ikoniske skomodeller designet av Nicolas Ghesquière, men denne gangen produsert i 100 prosent gummi. Rubber Silhouette ankle boots fra Louis Vuitton, fra kr 6550 Fasjonabelt og praktisk på samme tid – kan det bli bedre? Rubber Rhapsody ankle boots fra Louis Vuitton, fra kr 6550 Kolleksjonen består av fire forskjellige modeller; Archlight sneaker-boots, Silhuette ankelstøvlett med den ikoniske blomsterhælen, den bikerinspirerte Rhapsody-støvelen, samt sandalen Sunbath. Spesielt Rhapsody står høyt på ønskelista vår denne sesongen!
Powered by Labrador CMS