Shopping: Back to work

Back to work – Dette shopper vi nå!

Publisert Sist oppdatert

Back to work: Hva med å komme tilbake til kontoret med en litt skarpere stil? Klassikere som skjortekjolen, capribuksene, og stilrene stripete skjorter er helt perfekte plagg når det kommer til back to work-stilen.

Indigoblå denim, gjerne stylet med matchende ballerinas til og en drømmejakke i beige tweed fra Celine – dét er looken vi går for nå.

Foto: Isabel Marant

Dette er nøkkelplagg som faktisk kan vare livet ut, som holder seg aktuelle og gir deg en ekstra dose chicness på kontoret. Tenk på stilen som noe midt mellom en preppy 90-talls New Yorker og en vaskeekte Parisienne, så har du stilen vi drømmer om nå.

Shopping:

Stripete skjorte fra Victoria Beckham, kr 3800 (annonse)

En preppy stripete skjorte passer perfekt i back to work-garderoben. Denne kan fint styles med alt fra jeans og dressbukse, til skjørt og over kjoler.

Hvit t-skjorte fra Zara, kr 129

En crisp hvit t-skjorte er også et må-ha i back to work-garderoben. Perfekt under en dressjakke, til det delikate blondeskjørtet eller til dressbukser.

Belte med sølvnagler fra Hermes, kr 10.100

Punk-trenden blir stor denne høsten, og vi vil tjuvstarte allerede nå med denne drømmen av et belte som passer til absolutt alt!

Beige linbukser fra &Other Stories, kr 790 (annonse)

Beige linbukser – ja, takk!

Joggesko fra New Balance, kr 1150 (annonse)

Et par box fresh joggesko som kan frakte oss til og fra kontoret er et must, og disse hvite med grønne detaljer er ekstra freshe!

Jakke fra Celine

Drømmen over alle drømmer.... Denne tweedjakken fra Celine drømmer vi om å style over helt enkle kjoler, eller til blå denim og krispy skjorter.

Jeans fra Toteme, kr 2800

Hva med å innta kontoret iført disse indigoblå denimbuksene? Disse jeansene fra Toteme er både trendy og kontorvennlige.. De kan også styles med en svart body og skinnjakke over for en date night...

Ballerinas fra Toteme, kr 4700

Indigo ballerinas i denim som matcher våre nye jeans? Ja, takk!

Veske fra Anine Bing, kr 4900

En ny svart skulderveske er det vi trenger nå, og Cleo vesken fra Anine Bing vil passe til alle våre antrekk.

Kjole fra Arket, kr 1200 (annonse)

Hva med en helt enkel a-formet kjole? Med denne i garderoben ser du alltid chic ut. Style den med en denimjakke og et par kitten heels.

Stripete genser i perfekt passform fra &Other Stories, kr 990 (annonse)

Får man noen gang nok striper i garderoben?

Svart capribukse fra Anine Bing, kr 1800

Vi ønsker capribuksene varmt velkommen igjen, som en perfekt symbiose mellom sommerferie og work wear..

Linkjole fra Zara, kr 599

En chic skjortekjole er det perfekte back to work-plagget, og denne i beige lin vil vi style med svarte kule loafers og en enkel totebag til..

Loafers fra Valentino, kr 7400 (annonse)

Øverst på ønskelisten står et par nye svarte loafers, og da helst disse med ekstra grov såle...

Powered by Labrador CMS