horoskop

Astrologi: Slik blir kjærlighetslivet i 2023

Slik «nailer» du kjærlighetslivet ved å følge stjernenes formasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Gikk du gjennom et samlivsbrudd i løpet av 2022? Eller oppstod det noen endringer i forholdet? Det er ikke så overraskende ettersom 2023 var et år med endringer og nye begynnelser, spesielt for de med energi fra Tyren, Løven, Skorpionen og Vannmannen – både som sol -og ascendanttegn.

Dette var hovedsakelig på grunn av transitt av Uranus i Tyren, som — selv om den begynte i mai 2018 og vil avsluttes i juli 2025 — føltes enda sterkere i løpet av 2022.

Hvis du lurer på hvordan 2023 vil se ut, finner du her en oversikt over de mest gunstige astrologiske plasseringene for å manifestere kjærlighet i livet ditt, eller til og med rette opp ditt eksisterende forhold.

Kjærlighet i 2023 ifølge stjernene

I 2023 vil transitt av Pluto i Steinbukken og Neptun i Fiskene bringe energi av transformasjon og romantikk til kardinaltegnene (Væren, Kreps, Vekten og Steinbukken) og «foranderlige» tegn (Tvillingene, Jomfruen, Skytten og Fiskene).

Dette betyr at du vil være mer engasjert i et forhold eller … kanskje bryllupsklokkene såvidt begynner å ringe?

Dette vil imidlertid også avhenge av hvordan bevegelsene til Mars (planet for handling og begjær), Venus (planet for relasjoner), Jupiter (planet for utvidelse), Saturn (planet for engasjement), Neptun (planet assosiert med det ubevisste), Uranus (planet for endring og frihet) og Pluto (planet for transformasjon) er plassert på hvert individs fødselshoroskop/fødselskart.

For å finne din plassering, kan du be om en personlig time på www.themanifestingapp.com.

Slik blir kjærligheten for deg og ditt stjernetegn i 2023:

Her er en oversikt over årets energier ut ifra de ulike stjernetegnene.

Væren

2023 begynner med reisen til Jupiter (ekspansjon) i tegnet ditt. Dette betyr at du vil føle et sterkt behov for å koble til din indre styrke og gjenopprette selvtilliten – nøkkelkomponenter for å starte og/eller opprettholde et forhold. På en annen side inviterer transittene til Pluto i Steinbukken og Neptun i Fiskene deg til å jobbe med frykten for å være i et forpliktet forhold. Det er et år for å nyte og dele, men vær forsiktig med raseriutbrudd mot partneren din.

Tyren

Reisen til Jupiter (ekspansjon) i Tyren som starter i mai, vil være en balsam av optimisme og ny begynnelse for å finne din egen reise og stabilitet i et forhold. Reisen til Uranus i Tyren vil hjelpe deg til å handle mer fritt og redusere frykten for usikkerhet.

Tvillingen

2023 begynner med Mars (handling og begjær) i tegnet ditt. Hensikten med denne transitten er at du skal spørre deg selv: Hva vil jeg ha i et forhold? Sånn sett vil 2023 være et år for å jobbe med tvilen din, for å stille deg selv oppriktige spørsmål om hva slags forhold du ønsker å være i. Rutene til Neptun og Saturn i Fiskene vil tillate deg å føle deg mer knyttet til dine mål.

Krepsen

2023 vil være det siste året med Pluto (transformasjon) i transitt gjennom Steinbukken, din komplementære akse. Denne lange planetariske bevegelsen, som har vært i området av fødselshoroskopet knyttet til relasjonene og forpliktelsen i lang tid, begynner å sette spor. 2023 vil være et år der du vil bekrefte styrken på forholdet ditt. Det er også et fint år å lære å sette grenser.

Løven

2023 begynner med Venus (relasjon) i Vannmannen, som vil påvirke relasjonene dine dypt. Dette betyr at du må være oppmerksom på å gi frihet til relasjonene dine og tillate deg selv å få kontakt med hvem du ønsker å bli, og menneskene du virkelig ønsker å astro-manifestere i livet ditt. I tillegg vil slutten av Saturns reise (engasjement) gjennom Vannmannen hjelpe deg å styrke din tillit til kjærlighet.

Jomfruen

I 2023 fortsetter Neptuns reise i Fiskene å gi deg den beste energien til å få kontakt med dine mest intime følelser. Inngangen til Saturn (engasjement) i Fiskene føre til området på fødselshoroskopet ditt relatert til teambygging og relasjoner, noe som betyr at du vil gjøre en ekstra innsats for å få kontakt med andre på et dypere nivå.

Carrie og Big var av og på gjennom hele Sex and the City – kanskje de hadde hatt nytte av litt hjelp fra stjernene?

Vekten

2023 vil teste din evne til å forhandle og sette grenser slik at du ikke går deg vill i forholdet. Året begynner med Jupiter (utvidelse) i Væren, din komplementære akse, som gir den beste energien for selvtilliten din. Ikke være redd for å si at du ikke liker noe eller snakke mer om hva som skjer med deg. Dette er et fint år for å jobbe med egne ønsker.

Skorpionen

2023 vil fortsette å være et intenst år for deg, i hvert fall når det gjelder kjærlighet, relasjoner og forhold. Transitten til Uranus (endring) gjennom Tyren, din komplementære akse, vil ha stor innvirkning på oppfatningen du har om deg selv når du er i et forhold. Energien er også tilgjengelig for å vurdere dine fobier og ditt ønske om å kontrollere følelsene dine.

Skytten

2023 begynner med Mars (handling og begjær) i Tvillingene, området av fødselshoroskopet ditt knyttet til relasjoner. Hensikten med denne transitten er at du kan spørre deg selv hva du vil i et forhold, hva som tenner lysten ditt, hva som fyller deg med vitalitet og hva som ikke gjør det. Rutene til Neptun og Saturn i Fiskene ved bunnen av fødselshoroskopet, åpner en dialog mellom illusjonene dine og virkeligheten. Det er et år hvor kjærligheten bør handle mer om sannhet og mindre om fantasi.

Steinbukken

Det er et år å forplikte seg og bekrefte at kjærlighet utvides og bringer overraskelser. Reisen til Jupiter i Tyren gjennom området på fødselshoroskopet ditt assosiert med romantikk, forsterker en mer drømmende og til og med «cheesy» side. Ikke døm hva som skjer med deg. Gjennom hele året vil banen til Neptun i Fiskene hjelpe deg å akseptere evnen din til å elske. Det vil være et år å overgi seg til kjærlighetens kraft.

Vannmannen

2023 begynner med Venus (relasjoner) i tegnet ditt. Energien gjør at din «relasjonssituasjon» kan konfigureres på en original og kreativ måte. Turen til Uranus i Tyren kan tillate deg å bli overrasket, så lenge du ikke dømmer hva du liker og hva som gir deg lykke i kjærlighet. På en annen side bringer slutten av reisen til Saturn (engasjement) gjennom Vannmannen også modne relasjoner. Det blir et år for å finne ny dynamikk.

Fiskene

2023 vil ha Saturn (engasjement) i Fiskene. For den mest fantasifulle fasetten din, kan denne transitten være interessant ettersom den vil tillate deg å se forholdet ditt med større virkelighet og senke nivået av idealisering og projeksjon som kjærlighet vanligvis genererer i deg. Dette er et tegn på modning, og det vil hjelpe deg å opprettholde et forhold uten å tvinge frem noe. Dette er et år for å gjenoppdage evnen din til å elske og se at det finnes mange former for kjærlighet.

Her kan du lese daglige horoskop på elle.no.

Powered by Labrador CMS