livsstil

5 kontoer å følge for deg som elsker astrologi

For mer om retrogrades, fullmåner og alt som hører ditt stjernetegn til.

Publisert

Det er ingen nyhet at vi som jobber i ELLE er over middels interessert i astrologi, en interesse vi tydeligvis også deler med mange av våre lesere. Dagens horoskop er alltid på topp blant våre mest leste saker, og det samme gjelder månedshoroskopet og ikke minst det store årshoroskopet.

I tillegg har vi en del saker som tar for seg ulike stjernetegns karaktertrekk og hvordan dette påvirker dem i alt fra kjærlighet til valg av drinker på byen, og farge på veggene.

Vi har selvfølgelig også fått opp øynene for numerologi, som har vist seg å være en perfekt "siderett" til astrologien. Faktisk er numerologi selve utgangspunktet for astrologi.

I likhet med alle andre av våre interesser, speiler også interessen for astrologi seg i hva vi følger på Instagram, og vi har spesielt fem kontoer som både får oss til å trekke på smilebåndet og ofte må videresendes i DM til både venner og resten av redaksjonen.

Astro på Insta

@costarastrology

Du kjenner kanskje til astrologi-appen Co-Star? For deg som ikke for nok av den finnes det også en tilhørende Instagramkonto. Vår favoritt er de ulike påstandene knyttet opp mot de ulike stjernetegnene – ikke minst fordi de er de pinlig treffende.

@glossy_zodiac

Elsker du pop-kultur og astrologi? I så fall er dette kontoen du bør følge. Innholdet er både underholdende og (les: svært) ofte relaterbart og går som varmt hvetebrød mellom DMs i venninnegjengen.

@moonomens

For deg som alltid leser dagens og månedens horoskop, men likevel ikke får nok er dette kontoen du bør følge. Her kan du både lære mer om astrologi, men også lese hva du kan forvente deg av både fullmåne og den kommende måneden for ditt stjernetegn.

@spiritdaughter

Kontoen for deg som aldri for nok av verken fine sitater eller astrologi. Gjennom denne kontoen kan du få bedre innsikt i de ulike månedene, månefasene og ikke minst lære mer om hva fenomener som såkalte retrogrades faktisk betyr i praksis.

@chaninicholas

Chani Nicholas er kanskje den chiceste astrologen vi vet om. På personlig ukomplisert vis forklarer hun om alle astrologiens mange hjørner, fra fenomener vi er nysgjerrige på til hvordan de ulike planetene vil påvirke den kommende uken. Denne kontoen er som balsam for alle astrologi-fans. Dersom du får helt dilla kan du også se henne lese ulike kjendiser fødselskart på Netflix-serien, Star Power.

Powered by Labrador CMS