Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Foto: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images
Foto: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images

Stjernetegnene som passer bra sammen

Publisert Sist oppdatert

Stjernetegnene som passer sammen: Her får du en oversikt over alle stjernetegnene og hvilken type nettopp ditt stjernetegn bør date i 2022. Gjør 2022 til det mest romantiske året i ditt liv!

Først datet du den søte litteraturstudenten som inviterte deg ut på brettspill og øl. Så ble det konsulenten som gikk i dress og som du drakk sjampanje med til langt på natt. Men selv om du prøver å være allsidig når det gjelder dating og typene du dater, har du opplevd flere ganger at ingen av dem har blitt en langvarig kjæreste?

Dagens horoskop ser du hver dag på ELLE.no

HAR DU LETT ETTER FEIL TYPE?

Grunnen kan være enkel; for, uten at du har visst det, har du lett etter feil type i forhold til ditt stjernetegn.

Du bør faktisk vurdere å spørre om hvilket stjernetegn han eller hun er på første date. Dette kan spare deg for mye tid, energi og irritasjon. Gå målrettet mot en person med det stjernetegnet som astrologien sier er riktig for deg i 2022.

Astrologi kan hjelpe deg på veien mot kjærlighet, fordi planetenes posisjoner kan fortelle mye om hvem du er som menneske, og hvilke karaktertrekk du har bruk for i en potensiell partner for at forholdet skal vare. Stjernene kan altså guide deg til hvilket stjernetegn du bør gå på både andre og tredje date med – og hvilke stjernetegn du ikke bør kaste bort tiden på.

I stedet for å swipe fort til høyre på Tinder, kan det være en god idé å titte mot stjernene. «Det står skrevet i stjernene» må jo bety noe, ikke sant?

STJERNETEGNENE SOM PASSER SAMMEN

Under får du et innblikk i ditt eget stjernetegn og hvilken type du bør date i 2022. La stjernene guide deg til et meningsfullt forhold i år...

Steinbukken 22. desember til 19. januar

Kjent steinbukk: Michelle Obama

Steinbukken setter høye mål for seg selv i livet og enhver steinbukk må derfor ha en solid støtte ved sin side. En partner som ikke forstår steinbukkens drive og engasjement vil være svært ødeleggende for forholdet. Målet for steinbukken er en god utdannelse, et godt familieliv og ambisjoner, som konstant er i utvikling.

Så hvem skal steinbukken date i 2022?

Gode nyheter! 2022 kommer til å bli ditt år. Finn en selvsikker type som støtter dine mål og drømmer 100 prosent, og som ikke blir truet av deg og ditt store armslag. Stjernetegnene du bør være på utkikk etter nå er skorpionen, jomfruen og tyren. Skorpionen og steinbukken er virkelig et «power couple».

Vannmannen 20. januar til 18. februar

Kjent vannmann: Oprah Winfrey

Vannmannen er en av astrologiens mest eventyrlystne stjernetegn. Det gjør, at de konstant, prøver nye ting, og nesten ingen vannmenn kan sitte stille. Det kan både være positivt og negativt, avhengig av hvilken partner de velger å satse på. Spontanitet og å leve i nuet bør altså være nøkkelord for enhver som krysser vannmannens vei.

Som vannmann, skal du derfor lete etter en eventyrlysten type i 2022. En person som har lyst til å holde deg i hånden gjennom livets karusell. I år bør du se etter en tvilling, vekt eller vannmann. Sammen kan dere gå uproblematisk gjennom 2022.

Fiskene 19. februar til 20. mars

Kjent fisk: Cindy Crawford

Fisken er den håpløse romantiker, som forventer enhjørninger, alver og regnbuer i et forhold. Fisken lever i et forunderlig sted mellom fantasi og virkelighet, og selv om de også er klar over realitetene, så leter fisken etter et person som kan oppfylle drømmer. Fisken er kreativ, fantasifull og i 2022 skal du derfor lete etter en kreativ person.

Når du er forelsket, har du en tendens til å prøve for hardt. Du har en tendens til å såre deg selv fordi du inngår for mange kompromiss når du møter noen du liker. I 2022 skal du derfor lete etter en person som har vært under radaren din lenge. En person som aldri har skuffet deg og som får deg til å le mer enn noen andre. Se etter en jomfru, tvilling eller en skorpion. Og hold deg langt unna løven, som brøler for høyt for deg.

Væren 21. mars til 19. april

Kjent vær: Lady Gaga

Som vær, liker du å være din egen sjef. Herre i eget hus, rett og slett. Du har en tendens til å dominere, og er uavhengig både økonomisk og mentalt. Du er tydelig mot folk rundt deg og lar deg aldri kue. Du må derfor ha en partner som supplerer din uavhengige karakter og forstår behovet ditt for å være alene.

Du har hatt en tendens til å falle for, såkalte, «bad boys», som har gitt deg adrenalin-kick. I 2021 skal du derfor lete etter det motsatte. En person som er stabil, holder det han lover og som foretrekker hjemmekvelder med Netflix foran fest. I 2022 bør du se etter skytten, løven og tvillingene.

Les også: Singel – med kjæreste

Tyren 20. april til 20. mai

Kjent tyr: Adele

Stjernetegnene som passer sammen: Tyren leter etter en partner som får dem til å føle seg spesielle. Det er tyrens førsteprioritert. Tyrer er aktive personer av natur, men krever bekreftelse fra mennesker rundt. De lar ikke negative vibber holde dem tilbake, så tyrens partner må være moden og kjærlig. Når du først får øynene opp for en person, er det vanskelig for deg å slippe taket igjen.

I 2022 skal du se etter en person som ikke holder deg tilbake og som støtter deg uansett hva som er på dagsorden. En partner som vil hjelpe deg opp og fram, og som selv har interesse av å utvikle seg. 2022 er det perfekte året å starte med en ny hobby, så finn en partner som er klar for å bli med deg på dansing, eller noe annet gøy. Dine mest kompatible partnere er kreps, steinbukk eller fisk.

Tvillingene 21. mai til 20. juni

Kjent tvilling: Marilyn Monroe

Tvillingene er frie, vandrende vesener, som verken kan bindes på hender eller føtter. Tvillingene liker å være sammen med folk som er gode lyttere, og som holder samtalen i gang. Tvillingene krever mye oppmerksomhet og bekreftelse på det de sier.

I 2022 bør du finne en person som matcher entusiasmen din over å leve livet, samtidig må du slutte å ta til takke med det som kommer din vei. Det er ikke et sunt forhold, hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Og det er væren, vannmannen eller vekten. Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit.

Kreps 21. juni til 22. juli

Kjent kreps: Prinsesse Diana

Krepsen er en person man alltid kan regne med. Lojalitet strømmer gjennom krepsens årer. Selv om du som kreps har vanskelig for å venne deg til nye relasjoner, slipper du ikke folk når de endelig er inne i varmen – det gjelder for vennskap og kjærlighetsforhold. Som kreps er du også av en mer følsom karakter, og du bør finne en partner som du kan stole 100 prosent på.

I 2022 må du samtidig sette deg selv i første rekke, og finne en type som du ikke trenger å søke bekreftelse hos. I 2022 er det virkelig store sjanser for at du finner den "rette" personen, som vil ha deg like mye som du vil ha han. Se etter en kjærlig skorpion, jomfru eller tyr.

Løve 23. juli til 22. august

Kjent løve: Madonna

Som løve lever du et perfeksjonistisk, og til tider, egoistisk liv. Kvinnelige løver har en beundringsverdig selvtillit, som gjør dem sikre på alt her i livet. Det er viktig at løven har en partner som ikke ser på selvtilliten deres som snobbete og som forstår at de alltid har gode hensikter med handlingene sine.

Du har en tendens til å gå etter samme type igjen og igjen. Derfor er 2022 året hvor du ikke skal se etter, det som tilsynelatende, er "din type". Hvis du finner en person som matcher intellektet ditt, er det perfekt. Dra på date med skytten, væren eller en tvilling.

Jomfruen 23. august til 22. september

Kjent jomfru: Beyoncé

Jomfruen hører sammen med en partner som er nøyaktig som dem: selvsikker, analytisk, intelligent og moden.

Andre karaktertrekk er også viktige når det kommer til å finne en "soulmate", men det er viktig at en jomfru får en partner som er av samme natur. Årsaken er at jomfruen må ha tid til å gi seg hen, og det krever en person med innsikt og forståelse for jomfruens natur. Jomfruen liker at ting er logisk og gir mening. Samtidig har du som jomfru en tendens til å være for flink, og du gir personer to sjanser, like ofte som du skifter sokker. I 2022 bør du lete etter en ny type, og ikke gå tilbake til en som har såret deg før. Finn en som aldri ville finne på å såre deg, som gjør seg forstått og er en logisk tenker av natur. Dette finner du blant annet i tyren, krepsen og steinbukken.

Vekten 23. september til 22. oktober

Kjent vekt: Kim Kardashian

På engelsk oversettes vekt til "libra", som betyr nåde. Vekten prøver alltid å holde seg unna alle former for problemer. De er mennesker som gjerne vil holde ting enkelt og ukomplisert. Vekten bør ha en partner som ser like uproblematisk på livet som dem, og som ikke, på noen måte, er skjør.

Vekten tiltrekkes ofte av typen som trenger å "reddes". Derfor bør du nå se i en annen retning og finne en person som ikke trenger å reddes. En type som er villig til å utvikle seg i takt med deg og forbedre deg så lenge du er åpen for å gjøre det samme. Se etter vannmannen, tvillingene eller skytten. Alle disse tre stjernetegnene har det samme, lettsindige synet på livet som deg.

Skorpionen 23. oktober til 21. november

Kjent skorpion: Hillary Clinton

Skorpionen spiller ikke et komplisert datingspill. Selv om skorpionen kan være humørsyk, er dette også det mest lidenskapelige stjernetegnet. Det betyr at du som er skorpion enten gir av deg selv 100 prosent, eller ikke i det hele tatt. Hvis man skal beskrive skorpionen med ett ord, er det lidenskapelig. Skorpionen blir lett sjalu, så dette stjernetegnet passer best sammen med en type som generelt gir tilbake den samme lidenskapelige kjærligheten.

Skorpionen forelsker seg svært raskt, derfor slutter også forholdene ofte like fort som de startet. I 2021 skal du som skorpion derfor se etter noen som vil ta ting rolig, og som du kan bygge et solid vennskap med før dere kaster dere, hodestups, ut i forelskelsen. Se etter en kreps, fisk eller steinbukk.

Skytten 22. november til 21. desember

Kjent skytte: Taylor Swift

To ord som beskriver alle skytter er eventyrlysten og uavhengig. Disse to trekkene former livene deres, og deres uavhengige karakter gjør at de ofte unngår å engasjere seg for mye i et parforhold. Når skytten endelig knytter seg til en person, som er svært sjeldent, knuger de seg fast i medgang og motgang.

Skyttens tidligere forhold har vært overfladiske. Ofte har du blitt i et forhold bare fordi vennene dine liker kjæresten din. Nå er det på tide å forandre på dette mønsteret. I år skal du date en person som gjerne vil forstå hvor du kommer fra, og hvordan du vil utvikle deg i framtiden. Let etter en person som du kan fortelle alle dine dypeste hemmeligheter til, og som du kan ha det gøy sammen med – også med klærne på. Stjernetegn du bør se etter er løven, vannmann og vær.

Kilder:

Thought Catalog

Relationship Rules

Astrology Companion

Saken er fra Elle.dk

Powered by Labrador CMS