Denne drinken passer aller best til ditt stjernetegn

Her er drinken som passer aller best til deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Drink for ditt stjernetegn: Sommeren er den store sesongen for drinks! Synes du at det kan være vanskelig å velge hva du har lyst på i glasset? La stjernene avgjøre det for deg. Uansett om du er en mektig løve, en sosial vekt eller en energisk vær, så er den perfekte drinken for deg skrevet i stjernene.

Leter du etter en partner å lage drinker med i sommer? Sjekk vårt store kjærlighets-horoskop!

Her er drinkene som passer deg og ditt stjernetegn best:

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Krepsen styres av månen som forbindes med følelser, intuisjon og sterk lojalitet. Krepsen bryr seg om det meste. Som person er du godhjertet og søt. Piña colada er krepsens drink – en romdrink som er like søt som krepsen selv. Blandes med ananasjuice og kokos som resulterer i en smak som er like varm som krepsens egen utstråling.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Løven styres av solen som forbindes med styrke, makt og sterk identitet. Solens stråler gir løven livskraft og skaper kreativitet og skaperglede. Du nøyer deg sjelden med noe smått og vil teste nye smaker og opplevelser. Derfor passer sangria perfekt! Den kan tilpasses og moderniseres på mange forskjellige måter. Hvorfor ikke tilsette fersken og ananas for et varmt element i glasset til din brennende personlighet?

JOMFRU (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Som jomfru er du en veldig jordnær person som styres av Merkur, planeten for kommunikasjon. Jomfruen er svært kommunikativ og analyserende, og elsker å stille opp for- og hjelpe andre mennesker. Jomfruen er praktisk anlagt og det er også sånn du lager drinkene dine. En klassisk gin & tonic passer deg utmerket! Ingen kruseduller, men enkle ingredienser som raskt blandes sammen til en frisk drink. Tilsett agurk og basilikum for en sommerlig twist på klassikeren og be dine pålitelige og lojale venner på en drink.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Luft tegnet styres av Venus, som betyr at du elsker alt som har med skjønnhet, kjærlighet og nytelse å gjøre. Med en stor sosial sirkel trives vekten aller best når alle rundt er glade og fornøyde. Den perfekte drinken for dette stjernetegnet er en Vannmelon Margarita. Vektens sommerlige stjernedrink kommer helt sikkert ikke til å gjøre noen misfornøyde!

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Skorpionen blir ofte beskrevet som mystisk, fokusert og med en magnetisk utstråling. Skorpionen styres av lidenskap, stahet og har ingenting imot å være festens midtpunkt. Derfor må du matches med en like lidenskapelig og verdsatt drink. En alkoholholdig limonade passer skorpionen aldeles utmerket. Den syrlige drinken er en sommerfavoritt og kan serveres på forskjellige måter, på samme måte som skorpionens humør kan variere.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Skytten er en underholder som elsker generøsitet, eventyr og spontanitet. Skytten foretrekker å drømme stort og prøve nye ting. Derfor er den klassiske mojitoen ikke nok for en skytt. Med din eventyrlige side vil gjerne tøye grensene, til og med når det gjelder drinker. Dermed er den perfekte drinken en blåbær mojito. Utfordre sommerdrinken og tilsett nye elementer for å gjenspeile skytten i glasset.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Den jordnære steinbukken har et sterkt behov for å prestere. Du verdsetter struktur og disiplin og ambisjonen er alltid på topp. Steinbukken vil helst ikke ta for store sjangser – ditt pessimistiske syn på livet gjør at du spenner ben på deg selv når det kommer til kreativitet. Ønsket om sikkerhet gjør at du gjerne stoler på en allsidig og verdsatt smak. En kaffedrikk er et klokt valg, og som steinbukk kan du tenke deg å tøye grensene såpass at du tillater å servere kald kaffe gjennom sommeren.

VANNMANN (21. JANUAR – 18. FEBRUAR)

Vannmannen styres av planten Uranus, som ofte forbindes med revolusjon og forandring. Du bryr deg ikke om hva andre synes og tenker om deg - det viktigste er at vannmannen føler seg fri. Likevel ønsker du som vannmann å skille deg ut, så stjernene vil selvfølgelig matche revolusjonæren med en likesinnet drink. Guava er en frukt som sjelden tilsettes i drinker, men du er absolutt åpen for en Hawaiian Margarita med guava og jalapeños.

FISKEN (19. FEBRUAR – 20. MARS)

Fisken virker ofte spirituell og drømmende. Fisken er et vann tegn med et rikt kjærlighetsliv som alltid styres av følelser. Du elsker å være omgitt av dine nære og kjære, og hva passer vel bedre da enn å stelle i stand en brunch med dine nærmeste venner? Et åpenbart innslag på brunchen er mimosa, en drink som i likhet med fisken alltid leter etter en anledning for kvalitetstid med venner.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Væren styres av Mars, planeten som forbindes med energi, aggresjon og ild. For å etterligne værens brennende aura er Bloody Mary som skapt for deg. Vodka, tomatjuice, selleri og den brennende smaken av tobasco utgjør sammen den perfekt drinken for væren.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Tyren elsker alt som har med romantikk, stabilitet, lykke og komfort å gjøre - så lenge det holder ved det klassiske. Tyren styres av planeten Venus som liker å nyte alt det gode livet har å by på. Margarita er drinken som passer tyren aller best. Den kan blandes på flere forskjellige måter - men tyren foretrekker den klassiske varianten. Tequila cointreu og limejuice - enklere og mer elegant blir det ikke!

TVILLINGEN (22. MAI – 22. JUNI)

Tvillingen er vittig, livlig og nysgjerrig grunnet forbindelsen til Merkur. Den sosiale og kommuniserende siden gjør tvillingen til en profesjonell mingler! Du er stadig på farta, og trenger en drink som er like allsidig som tvillingen. Derfor er Moscow Mule den perfekte tvillingdrinken for deg.

Denne saken er fra elle.se, med inspirasjon fra tasteofhome.com.

Powered by Labrador CMS