ÅRSHOROSKOP FOR VEKTEN 2022

Slik blir 2022 for vekten...

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 vekten: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: VEKTEN

Dette er året du gjenoppstår, der veien du er på tar en vakker sving og fører deg høyere og høyere oppover mens selvtilliten øker underveis – helt til den når høydepunktet rundt bursdagen din. Letthet og bevegelse er det Vekten handler om, og de neste tolv månedene vil overskygge alt det du har savna i livet ditt i lang tid.
La oss starte med å si at det fortsatt er noe uferdig i livets kulisser fra 2021 som fortsatt trenger oppmerksomheten din. Men tross alt – hvem er vel i stand til å bestige store høyder uten en solid base i bunnen? Denne svingen kan bety at du bytter bolig; at du flytter til et sted som gir næring til ambisjonene dine. Eller den kan signalisere et nytt og støttende nettverk av mennesker du er glad i – folk du kan stole på vil kvesse sablene og bli med å kjempe sammen med deg. Uansett hva det dreier seg om, vil du skjønne hva du må gjøre. Her blir det en del tøffe beslutninger som må tas; beslutninger av den typen som virker veldig dramatiske når det står på, men som du i ettertid vet var helt riktige. Idet du har tatt dem er du fri til å gå videre – og, aller viktigst, oppover. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Du kan stå overfor noe svært viktig i forholdet. De første månedene av året er supersexy og dermed svært fornøyelige. Men når det har lagt seg, ser det ut til at du flytter fokus over på å ta forholdet videre til noe mer permanent. Mot slutten av året skjer det andre ting som fanger oppmerksomheten din, og videreføringen av forholdet kommer i andre rekke en stund. Men i årets siste dager begynner du å bevege deg framover igjen, så det kan hende at det du ikke rakk å få gjort i 2022, kan fullføres i 2023. Tidspunktet er egentlig ikke så veldig viktig her. Du har allerede bestemt deg for at du vil satse på dette forholdet, så det er ingen hast. Det er også mye som tyder på at kjæresten din føler det på samme måten, og justerer livsstilen sin på en måte som ikke er nødvendig i et kjapt og useriøst forhold, men som er ganske viktig for en langvarig forpliktelse. Dette er noe helt spesielt for dere begge. Hvis du jobber, er det på tide med en ny vurdering av hva du gjør og hvorfor. Dette årets konjunksjon med Jupiter og Neptun i det området av diagrammet ditt som har med jobb å gjøre, vil vise deg at du ikke nyttiggjør deg av talentet ditt, og at det finnes andre oppgaver som er bedre egnet for deg. Disse vil du finne ut at er mer interessante og tilfredsstillende, og de vil også være bedre betalt. Jupiter i denne sektoren forteller at du, på alle vis, er mer verdt et annet sted enn der du er nå. Vekten godtar ofte at andre blir bedre belønnet enn dem selv, eller tilbyr seg å ta på seg mer fordi ingen andre er villige til å gjøre jobben. Der du er nå har du ikke lenger nok plass til å utfolde deg i jobben, og det er heller ikke rom for vekst eller utvikling – og selvfølgelig ikke tid. Løsningen er å gå ut av det buret du har skapt rundt deg og begynne på nytt. Dette året vil gi deg den muligheten og inspirasjonen du trenger. Når det gjelder økonomien, må du forberede deg på noen overraskelser – både gode og mindre bra – i april og mai. Siste halvdel av året blir heldigvis roligere. ELLEs store årshsoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS