Horoskop 2022: Nok et år med pandemi er lagt bak oss, og vi er alle klare for en ny start – og forhåpentligvis et lysere 2022. 

Som i fjor, sitter vi nok en gang igjen med det samme spørsmålet:

Vil 2022 bli bedre enn fjoråret?

Kanskje stjernene har svaret…

Horoskop 2022

Vi må gjenoppbygge ambisjonene våre og tenke nytt i forhold til hvordan vi skal kunne nå dem. Verden er annerledes, men det er iallfall minst like mange nye muligheter som er åpne for oss nå – alt vi må gjøre er å ta et steg i riktig retning. I år vil Jupiter være den som dytter oss videre. Som alltid er hans intensjon å flytte ting framover og oppover, og å gjøre alt større og bedre, og dette er bra. Det er tre separate kontakter mellom Jupiter og de andre ytre planetene i årets første måneder, og disse vil gi oss den drivkraften, inspirasjonen og den nye retningen vi trenger.

Den første kontakten er med Uranus. Sammen er Jupiter og Uranus en eksplosiv kombinasjon. De var svært aktive på begynnelsen av 2021, men drivkraften deres i 2022 er softere, og de nærmer seg slutten på den syklusen de starta i 2010. Livet som vi kjente det, er over – og nå vil dette planetariske paret gå i gang med å hjelpe oss med å bestemme hva som er verdt å ta med seg videre fra fortiden; ting som vil være nyttige å ha med seg framover – og hva vi skal etterlate. Her vil det bli en del gjenbruk og annerledes bruk, og kanskje et par vanskelige beslutninger – siden vi nå ser at ting vi likte og hadde nytte av på 2010-tallet, ikke lenger passer inn på 2020-tallet. Dermed legger vi dem bak oss.

Jupiters konjunksjon med Neptun 12. april kommer til å bli den viktigste planetariske begivenheten dette året, men den kan også bli den vanskeligste å identifisere – og viktigheten av denne hendelsen vil kanskje ikke bli åpenbar før flere måneder senere. Neptun byr på inspirasjon og nye ideer; alt det som gleder oss og vi streber etter. I kombinasjon med Jupiters positive energi vil det nå skapes en helt ny form, et nytt lydspor og helt nye verdier som vi skal tilpasse oss. Jupiter og Neptun møtes på denne måten hvert 13. år, og hver og en av dem skaper en ny bølge av ideer som gir seg utslag gjennom kunst og musikk. Denne gangen møtes de i Fiskene, og i dette tegnet er planetene på sitt aller mest kraftfulle. Dermed vil konsekvensene merkes svært godt. Alle slags former for nye ideer vil bølge rundt oss. Noen av dem vil etter hvert falme, mens andre vil sammenfattes til tydelige trender. I begynnelsen vil disse framstå som litt pussige og annerledes, men etter hvert vil de bli maistream og gi oss noe helt nytt å sikte etter og nyte.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!

Den siste kontakten for Jupiter dette året er med Pluto. Når disse to er sammen, kan de skape en vill og hensynsløs følelse av alt eller ingenting – fordi Plutos kraft skrur opp volumet på Jupiters allerede høye energinivå. Men vi har intet å frykte. Dette oppstår kun i åpningsfasen av syklusen deres, og på dette tidspunktet gjør planetene egentlig ikke noe annet enn å hilse vagt på hverandre. Det hele foregår faktisk ganske lavmælt. Kontakten vil være sterk og optimistisk, men ikke ute av kontroll. Jeg tror at det vi skal ta med oss fra denne hendelsen, er en påminnelse om at vi må være modige, komme oss videre og skape et nytt liv for oss selv etter å ha tilbrakt de to siste årene i frykt og stillstand. Vi kan, og vi bør, våge å ta sjanser på å igjen gå inn i nye prosjekter – samtidig som vi skal være varsomme, og ikke prøve å gjøre for mye med det samme og på én gang. Dette blir starten på syklusen, og den vil legge fundamentet for resten av tiåret – så her er det ingen hast.

Hvis vi summerer alt det ovennevnte, får vi en følelse fra Jupiter og Uranus om å pakke sakene våre og bevege oss videre – samt en fornemmelse om å være modige på en stille, men besluttsom måte fra Jupiter og Pluto. Når en syklus slutter, begynner en annen. Og innimellom disse to strømmer det over oss en kaskade av nye ideer fra Jupiter og Neptun, som i de påfølgende månedene vil skape stemninga og looken for 2020-åra, og som gjør det mulig for oss å legge 2010-tallet bak oss uten å se oss tilbake.

2022 har også noe annet i ermet for oss. De store planetene kan definere epoker og æraer for oss, men det er de mindre planetene, spesielt Venus og Mars, som former hverdagslivet vårt. De to sistnevnte og stadig omskiftelige planetene danser rundt til bakgrunnsmusikken for kjærlighetslivet vårt. Vanligvis når disse to møtes på himmelen, er de kun innen hverandres rekkevidde i noen få dager, men det er nok til å møtes og forelske seg. Men det er også alt. I år, derimot, står de tett sammen i to hele måneder – gjennom hele februar og mars. En slik vedvarende varme kan være nok til å smi noen svært dype og sterke forhold. Og med den inspirerende effekten fra Jupiter og Neptun på toppen av det hele, vil dette resultere i en, på alle vis, ny start, en start som vil gi helt nye og bedre framtidsutsikter. Og det er akkurat dette vi trenger nå.

SLIK BLIR 2022 FOR DITT STJERNETEGN:

Klikk på ditt stjernetegn og se hvordan 2022 blir.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Vannmannen Horoskop 2022

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Fiskene horoskop 2022

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

væren horoskop 2022

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Tyren horoskop 2022

TVILLINGENE 21. MAI – 21. JUNI

Tvillingene horoskop 2022

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Krepsen horoskop 2022

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Løven horoskop 2022

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

Jomfruen horoskop 2022

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Vekten horoskop 2022

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Skorpionen horoskop 2022

SKYTTEN 22. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Skytten horoskop 2022

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Steinbukken horoskop 2022

Relatert

Dagens horoskop

Dagens horoskop: Mandag 26. september

Slik blir din mandag.
Dagens horoskop

Dagens horoskop: Søndag 25. september

Slik blir din søndag.
Dagens horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 24. september

Slik blir din lørdag.