horoskop

Astro-manifestering: Slik bruker du det i hverdagen

Her får du oppskriften steg-for-steg.

Publisert

Du har kanskje hørt begrepet å manifistere? Nå er det astro-manifestering som står for tur. Her er ti tips til hvordan du kan finne indre fred ved å justere energien din med planetene.

Du har antagelig, kanskje under nedstengningen, hørt om konseptet med å manifestere. Begrepet «manifestasjon» har toppet antall Google-søk, og har blitt merket 13,3 milliarder ganger på TikTok. Imidlertid finnes det en ny variant, astro-manifestering, som lar deg tilpasse troen og oppførselen din med den nåværende astrologiske energien for å få de resultatene du ønsker.

Hvordan blir kjærlighetslivet i 2023? Dalila mener svaret ligger i stjernenes formasjoner.

Denne praksisen, som har blitt populær i London og New York, og som en stor gruppe kjendiser, inkludert Oprah, hevder at skal hjelpe dem som utøver den til å utvikle verktøyene de trenger for å få et mer fullverdig liv. Men hvordan kan så du begynne å inkorporere disse i livet ditt? Her er noen grunnleggende prinsipper for hvordan du skal kunne utforske hva astro-manifestering er og implementere dem i ditt daglige liv.

Hva er astro-manifestering?

Hvert stjernetegn har en planetarisk linjal som naturlig samsvarer med energien. Når planetene passerer gjennom sine herskende tegn, er de vanligvis i stand til å overføre sine kosmiske kvaliteter til virkelighet.

Astro-manifestering er å forstå disse justeringene basert på fødselshoroskopet ditt og den nåværende planetariske energien. For eksempel: I løpet av Værens måned (21. mars–20. april) vil du føle deg mer leken, spontan og konkurransedyktig, slik at du kan begynne å bruke denne energien til å manifestere ditt ønskede liv.

Her er noen tips for å kunne begynne å leve et mer målrettet zen-liv og inkorporere prinsippene for astro-manifestering i din daglige rutine:

1. Forstå betydningen av lykke

Det gir et stabilt grunnlag og en følelse av retning i livet. I dine daglige aktiviteter, hvilke av dem gir deg glede eller en god følelse? Er livet ditt fylt med aktiviteter som bidrar svært lite til din generelle lykke? Prøv å erstatte dem med de aktivitetene som setter sjelen din i brann og hjelper deg med å få kontakt med dine indre tanker.

2. Forny energien

I feng shui, så vel som i astro-manifesteringsprinsippene, er det veldig viktig å hele tiden fornye energien. Den stagnerte energien skygger unna de nye tingene som kommer inn i livet ditt. Et eksempel: Hvis skapet eller hjemmet ditt er veldig uorganisert, stopper du universet fra å gi deg ny energi. Før nymåne er det veldig viktig å rydde huset og unngå å ha massevis av ting under sengen, fordi det antas, ifølge feng shui-tradisjoner, at dette kan påvirke søvnen din. Du bør også ha en aloe vera-plante i en rød potte i hjemmet ditt (ideelt sett nær hoveddøren) for å absorbere den dårlige energien og rense rommet.

3. Finn ditt eudaimoniske velvære

Eudaimonisme er et bredt begrep som brukes av psykologer for å referere til lykken vi oppnår ved å ha en mening og hensikt med livene våre. Det antas at å følge opp et engasjement eller en mening kan gi deg mer langsiktig lykke enn det å bare finne umiddelbar glede. Det er derfor det er så viktig å skrive ditt livsmanifest. Spesielt på nymånedager, der energien tillater nye begynnelser. I livsmanifestet ditt må du liste opp dine kjerneverdier, styrker og svakheter – og identifisere hva som gir deg driv og får deg til å føle deg knyttet til formålet ditt. I de øyeblikkene du føler deg fortapt, eller angsten forsterkes, anbefaler jeg alltid å gå tilbake til livsformålet ditt og koble deg på kilden igjen.

4. Sett deg månedlige mål

Sett prioriteringene dine og det du ønsker å oppnå for måneden først. Dette vil hjelpe deg til å være fokusert og på linje med det du ønsker å oppnå. Et eksempel: I løpet av Væren-perioden kan du sette deg mål i forbindelse med din profesjonelle karriere.

5. Dyrk relasjonene dine

Omsorgsfulle og støttende mellommenneskelige relasjoner er avgjørende for ditt velvære. Gjør noe godt for din kjære. Eller skriv et spontant brev til en venn, og send det i posten som en overraskelse. Skriv ned hva du liker ved ham eller henne. Hvilke av denne personens egenskaper er du stolt av? Denne vennen vil reagere med å føle et sterkere bånd til deg, og enda mer verdsette den rollen han eller hun har i livet ditt.

6. Reduser negativiteten din

Vi har en betydelig tendens til å være mer oppmerksom og legge mer vekt på negative følelser enn på de positive. Dette vil si at det er mer sannsynlig at du husker en fornærmelse, eller kritikk, enn det positive som har skjedd i løpet av dagen. På slutten av dagen kan du reflektere eller skrive dagbok om det som er positivt i livet ditt. Ved å gjøre dette kan du flytte bevisstheten din fra det negative til det positive.

7. Øv på avtagende måne-ritual

En god tid for selvrefleksjon og takknemlighet er under den avtagende månen, da energien hjelper deg med å håndtere dine selvreflekterende tanker. Et fantastisk ritual i denne perioden er å skrive en liste over hva du ønsker å manifestere, eller dine største drømmer, og plante dem i en skog eller i hagen. Mens du gjør det, bør du prøve å kaste alle dine negative overbevisninger på båten, og bruke jordingsenergien til å hjelpe deg med å tilbakestille tankene dine. Den avtagende månen er også den beste tiden for å praktisere selvpleie eller å ta vare på deg selv, så ikke stuss på hvorvidt du skal bestille en god, helbredende opplevelse eller en deilig massasje. Bare gjør det!

8. Finn ditt mantra

Tankene dine og energien din kan skape din virkelighet. Hvis du hele tiden er negativ og føler deg nedstemt, kommer du til å tiltrekke deg og manifestere negativ energi. Ved å gjenta et positivt mantra, kan du øke energien din og endre narrativet i tankene dine.

9. Gi livet mening og muligheter

Kutt ut all giftig energi, og vær alltid tro og sannferdig mot formålet ditt. Vi anbefaler å komplimentere reisen din med å sette intensjoner som vil forme personen du ønsker å bli. For eksempel: Reduser kjøttinntaket hvis du ønsker å bli en mer oppmerksom spiser; jobb med å øve på pusten hvis du ønsker å bli en mer forankret person; daglig vanesporing hvis du ønsker å bli en mer produktiv person.

10. Last ned Manifesting-appen

Appen har daglige manifesteringsoppgaver for å hjelpe deg gjennom astro manifesterings-reisen, og inkluderer en 15 minutters gratis økt når du abonnerer.

Husk alltid: Det krever mot å blomstre. Stol på deg selv og reisen din. Du er på rett vei.

Les horoskop daglig på elle.no.

Powered by Labrador CMS