Fem fine: Ankelsmykker

Sommerens mest sommerlige tilbehør.

Publisert Sist oppdatert

Ankelsmykke: Dette tilbehøret er et sikkert sommertegn.

På de varmeste dagene er det minst mulig klær som gjelder, og kanskje aller helst bare badetøy og en sarong? På disse dagene er det ekstra gøy å leke seg med accessories for å gi antrekket det lille ekstra. Store solhatter, stråvesker, freshe sandaler, fine solbriller og statement-øredobber gjør virkelig mye med et minimalt sommerantrekk. For ikke å snakke om en fotlenke eller et ankelsmykke på nysmurte sommerben.

Det har nærmest vært en tradisjon å kjøpe et ankelsmykke på ferie, som et lite minne. Og siden har det sittet på, helt til brunfargen forsvant og sandaler måtte byttes ut med boots. I år har ikke sommeren vært preget av reise på samme måte, men da er dette lille smykket ekstra viktig, fordi følelsen det gir, av sommer og ferie, er fortsatt like sterk.

Et ankelsmykke er like fint til en sommerkjole, som på stranda, og om sommeren kan det brukes som et hverdagssmykke, til alle anledninger. Du kan også være kreativ med hvordan du styler en fotlenke. Du kan ha to matchende, og style dem med et par høye hæler inspirert av Bottega Venetas superhit fra Fall 2019, hvor fotlenker var en del av selve designet.

https://www.instagram.com/p/ByIgmHzF5ld/?utm_source=ig_embed

Du kan også style en chunky fotlenke på utsiden av vide bukser, slik som Pearl Octpopuss.y har stylet et halskjede som et ankelsmykke i sin kampanje.

https://www.instagram.com/p/CQQNIXwAogq/

Ankelsmykker vi ønsker oss nå:

Norske Pearl Octopuss.y har gjort barokkperler til en del av sitt varemerke, og dette er dessuten en av årets store trender!

Ankelsmykke med barokkperler, 2600 kr

Dette er perfekt for stranda, og de ulike perlene gjør smykket helt spesielt.

Ankelsmykke med små steiner, 700 kr

Maria Nilsdotter lager helt magiske smykker, og har selvfølgelig også laget en midtsommernattsdrøm av et ankelsmykke!

Fotlenke med små charms, 3499 kr (annonse)

Klassisk og enkelt i ekte sølv. Dette kan styles alene, med andre fotlenker, eller i par på hver ankel med høye hæler.

Fotlenke i ekte sølv, 199 kr

Sommerlig og elegant ankelsmykke fra Jenny Skavlan x David Andersen med en fin barokkperle.

Ankellenke med barokkperle, 1498 kr

Powered by Labrador CMS