skjønnhet

5 concealere vi elsker nå

Foto: Launchmetrics Spotlight, Produsentene
Foto: Launchmetrics Spotlight, Produsentene

Vi trenger alle litt hjelp av og til ...

Publisert Sist oppdatert

De fleste av oss opplever å ha poser eller mørke ringer under øynene fra tid til annen – enten det skyldes lite søvn, litt for lite væskeinntak eller rett og slett gener.

Selv om vi elsker en naturlig sminkelook, er det helt lov å for eksempel ville kamuflere en sen natt på byen med litt concealer.

I tillegg til å være et SOS-produkt for trøtte øyne, kan man bruke en concealer til å dekke over ulike pigmentflekker eller urenheter – og i tillegg bruke det som en highlighter.

Her er 5 concealere vi elsker akkurat nå:

Dette er concealeren for deg som virkelig vil dekke over ALT! Før du påfører Bye Bye Under Eye, varm den opp mellom fingrene, slik at den smelter inn i huden. NB: Denne er veldig drøy i bruk, så ikke bruk for mye produkt.

En klassiker vi aldri blir lei av. Touche Èclat er for mange en fast følgesvenn i veska, og dekker alt fra mørke ringer til små urenheter. Denne er også helt perfekt å bruke som en highlighter.

Hvis du er ute etter en mattere concealer, er denne fra NARS et perfekt alternativ. Den har en slags krem-pudder-konsistens, og blender fint inn i huden.

Luksus-concealeren fra Sisley både dekker og pleier huden samtidig, og har en deilig massasjetupp i enden som gir en herlig og avkjølende følelse.

It's Iconic fra Caia Cosmetics er en dekkende concealer som gir masse glød, da den inneholder hyaluronsyre.

Powered by Labrador CMS