mote

10 ting du bør ha i din vintergarderobe

Med disse plaggene kan du gå vinteren i møte med et stort smil! 

Publisert

Den kalde vinteren kommer litt som et sjokk på oss hvert år, men i år har vi bestemt oss for å jobbe med den og ikke mot den. For er du riktig kledd, vil kanskje vinteren se litt lysere ut? Etter mange års feiling – med typ Converse, jeans og en altfor tynn jakke midt på kaldeste vinteren, har undertegnede endelig lært og denne vinteren blir det andre boller. For det finnes jo egentlig ikke noe koseligere enn vinter, jul, skiføre og fine turer på fjellet... Så lenge du er kledd for det! 

10 plagg vintergarderoben din bør inneholde

1. En varm dunjakke

Dunjakke fra Ganni, kr 4899 (annonse). 

Denne vinteren står en stor og deilig dunjakke høyt på ønskelista. Style den til et par freshe vintersko eller knehøye boots og varier med ulike accessoirer etter hva du har under. Invester i en jakke som holder deg god og varm, og som kan brukes til alt annet du har i din vintergarderobe.

Sjekk ut sesongens fineste dunjakker her. 

2. Freshe vintersko

Vinterboots fra Inuikii, kr 3299. 

Denne vinteren skal vi ikke fryse på beina, og vi vil samtidig ha noen sko som kan brukes til alt. Vi har virkelig fått øynene opp for det sveitsisk/italienske skomerket Inuikii de siste årene og denne sesongen har vi lyst på et par i sort. Så fine å style til sorte leggings eller jeans. 

3. En fin ullkåpe 

Vi har grått på hjernen denne sesongen, og går gjerne med helgrå antrekk. En fresh, grå ullkåpe kan styles til alt i garderoben og er perfekt å bruke de dagene du vil føle deg litt mer pyntet. 

Sjekk ut flere fine ullkåper her! 

4. Vinterboots som er fine nok til fest

Sorte skinnboots fra ARKET, kr 4200 (annonse). 

Så lenge du har riktige sko, trenger du ikke så mange i garderoben. Et par knehøye boots er det perfekte skotøyet om vinteren og kan fint brukes til en strikkekjole på jobb eller til en partykjole og strømpebukser hvis du skal på fest eller ut på en middag. 

5. Et stort deilig skjerf

Skjerf fra LOEWE, kr 5750. 

Et fresht skjerf du kan varme deg på, er et must om vinteren. Style til en kåpe eller sleng over en strikkegenser. Vi drømmer om dette fra Loewe... 

6. En kul lue

Lue fra The Product, kr 599. 

La lua være en del av antrekket denne vinteren og matche den med resten av antrekket. Har du for eksempel et grått og hvitt antrekk på deg, er det kult at også lua er i samme farge. 

Shop flere fine luer her! 

7. Varme, fine votter 

Votter i alpakka fra ARKET, kr 290 (annonse).  

8. En deilig strikkegenser 

Kremhvitt er så fresht om vinteren og vi får aldri nok av statement strikkegensere når det er kaldt ute. 

Shop flere fine strikkegensere her. 

9. Et lounge-sett

Genser med halvpolo fra H&M, kr 399 (annonse). 

Finstrikket joggebukse fra H&M, kr 299 (annonse). 

Å ha et kosesett du kan hoppe inn i når du kommer hjem etter en lang dag på jobb eller når du skal kose deg med en film og kakao i sofaen, det er så digg det. Vi liker at denne genseren er litt oversized og lang i passformen. 

10. Ullundertøy

Sort pologenser i ull fra Pierre Robert, kr 599 (annonse). 

Gråmelert tights i ull fra Pierre Robert, kr 499 (annonse). 

Å ha tynn ull nærmest kroppen gir virkelig en deilig og varmende effekt. En tynn tights under jeansene eller dressbuksa, gjør at du slipper å fryse når det er ekstra kaldt ute og en tynn ullgenser kan fint brukes under en blazer eller kardigan. Det er også super deilig å tasse rundt hjemme i bare ullundertøyet! 

Powered by Labrador CMS