Vintage og brukt: Det tidligere sykkelverkstedet midt i Amsterdam har fått en grundig makeover, og har blitt et intimt hus fullt av vintagefunn og naturlige fargenyanser.

Stella Willing driver sitt eget merke, Casa Gitane Stella, og reiser ofte utenlands for å jakte på og samle unike interiørfunn.

«På en av mine aller første reiser dro jeg med meg flere kofferter fulle av samlegjenstander hjem. Jeg greide ikke å begrense meg. Huset vårt var fullt av dem!» forteller Stella med et smil.

«Jeg har konsentrert meg om å skape noe som reflekterer vår egen historie og smak. Det har blitt til en spennende miks av tre, vintagefunn, naturmaterialer og en palett av jordfarger,» sier hun.

Vintage og brukt – Bli med hjem til Stella Willing

STUA

Den romslige stua har et takvindu som bader rommet i nydelig naturlig lys. Paletten av jordfarger sammen med valget av naturlige materialer i møbler og tepper, gjør atmosfæren i huset rolig og avslappet.

Skinnsofaen Togo fra Ligne Roset er nok et vintagefunn, og passer fint sammen med det rustikke trebordet og det tradisjonelle marokkanske gulvteppet.

Maleriet på veggen til høyre er av kunstneren San Ming. De elleve innrammede notatsidene som preger hele endeveggen i rommet, er noen av Stella og Tims kjæreste eiendeler, og er filosofiske «livsleksjoner» av den kjente nederlandske kunstneren Anton Heyboer.

Kjøkkenet

Kjøkkenet har et industrielt preg med gasskomfyr i stål og en solid betongbenk som matcher det originale betonggulvet. En dekorativ mosaikk av glass henger på veggen over vasken.

Spisestua

Spisestua i første etasje har fått en hel vegg eksponert i den originale røde teglsteinen. Spisebordet er omkranset av Eero Saarines Tulip-stoler, og oppå bordet står en gammel tinnlysestake som originalt ble brukt i en kirke. I taket henger tre antikke lysekroner.

Veggen bak den plassbygde benken er drapert i et mykt beige stoff, og er med på å skape en komfortabel stemning sammen med putenes jordfargede stoffer.

Baderommet

Vasken og badekaret i sink er vintagefunn, og gir badet et fordums preg.

Soverommet

Soverommet har også den gjennomgående paletten av jordfarger, her i litt grønnere toner. Lingardinene som henger fra taket over senga, skaper en følelse av å ligge i en himmelseng, men uten å trenge sengerammen.

Barnerommet

Til og med barnerommet har fått innslag av antikke møbler og vintagefunn.

Sjekk ut vår ELLE Decoration fane for mer interiørinspo!

Relatert

hvitt interiør

Nå er det denne trenden som gjelder i hjemmet

Vi ønsker oss hvite ting til hjemmet.
lucy williams

Vi lar oss inspirere av hjemmet til Lucy Williams

Influencer, Lucy Williams, har skapt et drømmehjem i London.
interiør soverom

Dette ønsker vi oss til soverommet nå

10 fine ting til soverommet.