Vi tok skjønnhetspraten med Hailey Baldwin

21 år gamle Hailey Baldwin har over 10 millioner følgere på instagram, og lanserte i sommer sin egen linje med skjønnhetsprodukter. Modellen er også ekskjæresten til Justin Bieber og bestevenninne med Gigi, Kendall og Kylie. Her deler hun sine beste skjønnhetstips med oss.

Publisert Sist oppdatert

JEG VAR ALLTID hun som sminket de andre backstage da jeg var ballerina, jeg fikset både håret og sminken før forestillingene. Jeg liker en naturlig hverdagslook, og i min sminkepung har jeg alltid produkter som gir meg glød. Jeg tar litt highligter på neseryggen, på kinnbeina, på amorbuen på leppene og i øyekroken. I tillegg bruker jeg maskara og en beige leppestift. Jeg takler ikke sterke leppestifter, da må jeg hele tiden ta på nye lag, og så smitter den av på tennene eller den går av når jeg spiser. I tillegg til en highlighter har jeg alltid en conceraler i sminkepungen.

NÅR JEG ER i studio, elsker jeg å lære triks av makeup-artistene jeg jobber med. Makeup-guru Pat McGrath, som jeg har jobbet mye med, har lært meg noen helt magiske triks, og et av dem er hvordan man skal ta på foundation; jeg varmer den i hendene mine, så presser jeg den på huden. Jeg bruker ingen børste eller svamp, bare hendene mine og dette gir meg en helt nydelig, naturlig glødende hud. Et annet triks er også måten jeg tar på maskara; jeg børster den ikke på, men påfører den i små sikk sakk- bevegelser. Da kommer maskarabørsten nærmere vippekanten og fester seg bedre på vippene.

Haileys sminkefavoritter: Maskara fra Hailey Baldwin for Modelco, kr 299. On the glow Highlighter i fargen rose fra Hailey Baldwin for Modelco, kr 455. Perfect Pout leppestift i fargen Bossa Nova fra Hailey Balwin for Modelco, kr 288.

JEG ER GANSKE LAT når det kommer til øyenbrynene mine, men jeg pleier dem med lakserolje for å holde dem sunne. Innimellom farger jeg dem, for da slipper jeg å tegne dem opp hver dag.. hehe.

JEG ER STOR FAN av kjendis-hårstylisten Jen Atkins Ouai-produkter. De lukter himmelsk, og er virkelig gode!

JEG TAR IKKE ansiktsbehandlinger, jeg liker ikke at folk pirker på huden min. Jeg har heller ingen faste rutiner når det gjelder huden, bortsett fra at jeg vasker den i dusjen med Cetaphil, og så har jeg noen produkter fra den tyske hudlegen Dr Barbara Sturm, både hun og produktene er helt fantastiske.

Haileys hud og hårpleiefavoritter: Wave Spray fra Ouai, kr 120. Shampoo fra Ouai, kr 280. Rose Hips Oil fra Mario Badescu, kr 260. The Renewal Oil fra La Mer, kr 1725. Ansiktsrens fra Cetaphil, kr 87.

JEG ER STOR TILHENGER av oljer, og bruker alltid olje på kvelden før jeg legger meg. Når jeg flyr, smører jeg alltid litt olje i ansiktet, det samme gjelder hvis jeg er på ferie og bader mye i saltvann. Det er viktig å gi næring til huden!

TANKEN BAK min egen sminkelinje var at den skulle vise min personlige «skjønnhetsstil». Det var viktig for meg at den passer til alle slags hudtoner, og at det er produkter som jeg bruker hver dag. Jeg er så fornøyd med linjen og føler virkelig at produktene og fargepaletten har den riktige Hailey -viben jeg ønsket. Masse glow, oljer, deilige leppestifter og lipglosser.

MIN FAVORITTPARFYME er unisex, og jeg plukket den opp fordi jeg luktet den på en fyr. Jeg tenkte at denne kunne lukte godt på meg og! Det er West Side av Bond No.9, det er ikke en girlie duft, fordi det passer ikke meg. Det er en deilig duft av musk, vanilje og ylang ylang, Den er helt nydelig!

Powered by Labrador CMS