skjønnhet

Vårens største sminketrender

8 trender som vil prege denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Knæsje farger og grafiske linjer setter en ny standard for beauty den kommende sesongen. La deg inspirere, og sleng deg på én eller flere av skjønnhetstrendene – opplest og vedtatt av verdens største motehus.

3 hudpleietrender vi tror på for 2023.

Pop av farge på øyelokkene

Denne sesongen kan øyenskyggen og eyelineren gjerne være knæsj. Gå for ulike toner av gul, oransje og sterk blå for skikkelig «statement».

Gå for en knæsj øyenskygge – gjerne med litt shimmer.

Hvis du er ekstra «avansert» går du for cateye i en sterk farge.

Pop av farge på leppene

Sterk leppestift er et perfekt colour blocking-grep – som også er en av vårens store trender. Hold resten av looken minimalistisk, og la den røde eller rosa leppestiften og/eller lineren spille hovedrollen.

Knallrosa lepper passer til nesten alt!

Hva med å kjøre på med to ulike nyanser på over- og underleppa ...

Club Tropicana

Hvem hadde trodd at neon-lepper kunne være så chic? Etro mestret den tropiske looken med vått kammet hår, strippet hud og et hint av maskara.

Tenk så lekkert til en enkel sommerkjole.

Haute Hair

Hva er hemmeligheten bak sesongens «hauteste» partyhår? Komplekse hårfrisyrer som krever stylingverktøy, gode produkter og litt øvelse. Du kommer også langt med en liten dose tålmodighet.

Det er ikke mer som skal til enn bølger i håret – det gir hestehalen det lille ekstra.

Øvelse gjør mester for å få til enkelte frisyrer. Men – det er verdt det.

Saltvannshår

Bruk naturelementer – det å dyppe seg i iskaldt vann kan visst være bra for kroppen – for å oppnå en au naturel-look denne våren, eller juks deg til beach-hår med litt saltvannsspray. Sett det opp i fletter – enten løse eller stramme – for en mer hippie chic-vibe.

«Beach waves» er alt vi ønsker oss til sommeren.

Gotisk Sommer

Den beste kontrasten til sommerens romantiske og blomstrete kjoler er en mørk og grafisk skjønnhets-look. Kjør på med svart eyeliner, og overdriv gjerne litt for sterkest mulig effekt.

Gå for en sterk eyeliner – med en liten tvist.

Vipper

Hent inspirasjon fra makeup-artist Pat McGrath sine skjønnhets-looks fra Prada SS23-visningen, og gå for ekstra lange øyevipper denne våren. Litt dramatisk (og «spooky») sminke skader ingen.

NB: Vippene trenger ikke være like lange og voluminøse som her – det er kun til inspirasjon.

90s brunt

Vi elsker denne au naturel-looken fra 90-tallet, og bruker den gjerne både til hverdags og fest. Ta inspirasjon fra tiårets store supermodell, og gå for brune toner denne sesongen.

Her finner du 26 «gjør det selv»-skjønnhetstips.

Powered by Labrador CMS