skjønnhet

3 hudpleietrender vi har tro på for 2023

Foto: Launchmetrics Spotlight, Produsentene

Noen av hudpleietrendene som vil dominere dette året.

Publisert

Vi har raidet nettet for å sjekke ut hva som rører seg i skjønnhetsverdenen og hva som blir de største beauty-tendensene i 2023. Her er tre trender vi tror litt ekstra på.

Multi-use-produkter

I en travel hverdag craver vi produkter som dekker flere behov samtidig. Det kan for eksempel være et sminkeprodukt – som et tinted serum – eller produkter som både er rens og maske i ett.

Nå som mye blir dyrere (hei, strøm, rente og matvarer) tror vi dette blir en enda større trend i år. Jo færre produkter vi trenger på baderomshylla, jo rimeligere blir det jo også.

Et farget serum er det perfekte hverdagsproduktet. Pleier huden, samtidig som det dekker over ujevnheter.

En beroligende og fuktighetsgivende balm som kan brukes på tørre områder over hele kroppen.

Et multi-use-produkt som fungerer som en rens, skrubb og maske – hva mer trenger man for en kveld med spa hjemme på sitt eget bad.

Hudbarriere

Hudbarrieren er det ytterste laget av huden vår, altså en slags beskyttende hinne. Er denne svekket risikerer vi at huden er mer mottakelig for ytre stressfaktorer, og fuktinivået reguleres ikke like godt. En sterk hudbarriere er altså superviktig for en sunn, myk og spenstig hud.

Lurer du på om du har en svekket hudbarriere? En svekket hudbarriere kan for eksempel ha tendenser til irritert og rødlig hud, tørr og dehydrert hud eller med tendenser til akne.

Reparer huden innenfra og beskytt den samtidig med solkrem hver eneste dag(!) for å styrke hudbarrieren.Daily Power Defense gjør akkurat det navnet tilsier. Det er et aktivt serum som styrker hudbarrieren, nøytraliserer påvirkningen av ulike stressfaktorer og reduserer skade forårsaket av inflammaging.

Solkrem er alfa og omega for å beskytte huden og styrke hudbarrieren.

En ansiktsrens for alle hudtyper som fjerner smuss og styrker huden.

En fantastisk krem som inneholder en høy konsentrasjon av lipider – et stoff vi får mindre av ettersom vi blir eldre – som styrker og pleier huden.

Beauty tech

Vi tror at apparater som vibrerer (nei, ikke den typen vibrering ...) og lyser blir enda mer populært i 2023.

Selv om mange helt sikkert kommer til å ty til profesjonelle hudbehandlinger, vil trolig bruk av apparater som vi kan benytte oss av hjemme øke – mye grunnet mindre bruk av både tid og penger.

Men – det må derimot være apparater som gir effekt, og helst masse glød!

Mikrostrøm som aktiverer musklene i ansiktet, som gir en oppstrammende effekt.

En lysterapi-maske med rødt og infrarødt lys for å sette i gang ulike prosesser i huden. En avslappende opplevelse som varer i 10 minutter.

Gi deg selv et lite ansiktsløft hjemme med denne hudsimulatoren fra Amazing Space. Strømmen fra maskinen gir en oppstrammende effekt og skal gi glød.

Powered by Labrador CMS