skjønnhet

Våre favoritter fra Drunk Elephant 

Endelig er hudpleiemerket i Norge. Her er våre favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Dette har vi ventet på – lenge! Endelig er Drunk Elephant i Norge, og i den anledning har vi selvfølgelig plukket ut våre favoritter – som vi tror og håper at du også vil like.

Les mer om lanseringen og det høyt elskede brandet her. 

Under er våre topp 5 favorittprodukter fra Drunk Elephant. Sortimentet er stort(!), så les deg opp hvis du er nysgjerrig på andre produkter fra merket, og finn dine favoritter som passer dine behov. NB: Flere av produktene i sortimentet inneholder svært aktive ingredienser, så prøv deg forsiktig frem. 

De beste produktene fra Drunk Elephant 

Denne masken har vi også skrevet om tidligere, da det er undertegnedes favoritt, men den er verdt å nevne igjen (og igjen). Den inneholder 25 % AHA og 2 % BHA og eksfolierer og jevner ut hudtonen. NB: Ikke la den ligge på huden for lenge, maks 20 minutter! Her snakker vi av erfaring. Om du har sensitiv hud, kan det være lurt å teste ut denne på en mindre del av huden, før påføring i hele ansiktet. 

T.L.C. Sukari Babyfacial™, kr 925 (annonselenke)

Hva er vel bedre enn et skikkelig effektivt vitamin C-serum nå som våren og sommeren nærmer seg? Det som gjør dette serumet ekstra unikt, er at du selv blander den ut. Produktet kommer i to deler: Et pulver og en flytende base, som skal blandes sammen. Når ingrediensene er blandet sammen, holder produktet i 6 måneder. 

C-Firma™ Fresh Day Serum, kr 900 (annonselenke) 

Denne gel-aktige kremen er et av brandets bestselgere, og ikke uten grunn. Den føles superlett på huden, samtidig som den tilfører masse fuktighet og dermed masse glød. 

Protini™ Polypeptide Cream, kr 790 (annonselenke) 

Denne «mirakelsalven» kan brukes til alt fra tørre og irriterte områder på huden til sprukne lepper. Et skikkelig multi-use-produkt som er et must i vesken den kommende sesongen. Også helt genial på reise. 

Wonderwild™ Miracle Butter, kr 450 (annonselenke) 

Sist, men ikke minst: Sunshine Drops. Vi trenger alle litt ekstra hjelp nå på tampen av vinteren. Disse kan blandes inn i dagkremen for en helt nydelig vårglød.  

D-Bronzi™ Anti-Pollution Sunshine Drops, kr 440 (annonselenke)

Les også: Djerf Avenue lanserer hårprodukter. 

Powered by Labrador CMS