skjønnhet

Eksklusivt for ELLE: Matilda Djerf om Djerf Avenue, ny lansering og det karakteristiske håret

Djerf Avenue lanserer hårprodukter, og vi har tatt en prat med den populære influenceren bak brandet. 

Publisert Sist oppdatert

Det er lite som gir så mye mening som at Matilda Djerf – dronningen av volum – lanserer hårprodukter... På TikTok finnes det en egen hashtag #matildadjerfhair og de fleste (inkludert samtlige i ELLE-redaksjonen) lurer på hvordan hun får det voluminøse håret – som faktisk holder hele dagen. 

Nå kommer vi ett skritt nærmere! 27. mars lanseres nemlig Djerf Avenue Beauty, og (i første omgang) to stylingprodukter: Breezy Styling Mist & On The Go Styling Gel.

Vi har tatt en prat med Matilda om lanseringen, hårhelse og selvfølgelig: Hvordan hun får det magiske volumet!

Dette var starten på Djerf Avenue Beauty, som endelig er her!

Les også: Vi ELLEsker kremblush – her er våre vårfavoritter. 

Q&A med Matilda Djerf 

Matilda Djerf om hår 

– Så lenge jeg kan huske, har hår vært en måte for meg å uttrykke meg på. Da jeg vokste opp, var sminke aldri min greie, men jeg elsket når vennene mine ba meg style håret deres, og jeg utforsket baderomshyllen til min mor for å prøve nye produkter. Etter hvert som årene gikk, og jeg lærte mer om hvordan produkter blir laget og effektene av forskjellige ingredienser, innså jeg at ingen av produktene jeg hadde prøvd oppfylte kravene og behovene mine.

... om å skape egne produkter

– Etter flere år med å blande flere produkter for å oppnå resultatene jeg ønsket, begynte jeg å tenke på det praktiske ved å ha ett produkt som kunne gjøre alt – et produkt med et tydelig formål, velgjørende ingredienser og allsidighet. Det var da jeg følte gnisten, og dette føltes også som det naturlige neste steget for meg. For å gi håret mitt resultatet jeg ønsket, visste jeg at jeg måtte skape mine egne produkter. Dette var starten på Djerf Avenue Beauty, som endelig er her!

... om produktene 

– Etter måneder med testing og forbedring av formelen, lanserer vi nå våre to første stylingprodukter. Vi har kjempet hardt for å oppnå dette resultatet, og jeg er så stolt over at vi aldri ga opp; vi fortsatte å presse oss for å oppnå den beste formelen, den beste følelsen og det beste resultatet. I samarbeid med dyktige og lidenskapelige kjemikere har vi utviklet produkter som jeg virkelig savner når de er tomme, og jeg er så glad for at kundene våre endelig skal få ta del i dette!

... og favorittilbehør 

– Mine favorittprodukter er selvfølgelig de fra Djerf Avenue Beauty! Jeg ønsket å skape produkter som jeg selv savnet i baderomshyllen min. Det viktigste, bortsett fra produkter, er å ha skikkelig gode hårbørster. Mine favoritter er fra Emijay og Mason Pearson.

Slik bruker du produktene fra Djerf Avenue Beauty

– Jeg bruker Breezy Styling Mist når jeg føner håret mitt, eller gjør raske touch-ups når håret mitt trenger litt mer volum. Vår On The Go Styling Gel er et must når jeg vil fjerne panneluggen min, få en mer sleek look eller bare definere krøllene mine.

Matilda Djerf sitt beste tips for sunt hår

– Varmebeskyttelse! Alltid. Våre stylingprodukter inneholder derfor varmebeskyttelse. Deretter er det også viktig for meg med en hårmaske én gang i uken.

... og beste hårtips

– Ikke vask håret for ofte.

... og hvilket tips hun gir videre 

– Ikke vask håret for ofte! Maks 2 ganger i uken.

Produktene fra Djerf Avenue Beauty blir tilgjengelige på www.djerfavenue.com 27. mars. 

Les også: Den beste solkremen å bruke over sminke. 

Powered by Labrador CMS