skjønnhet

Drunk Elephant til Norge 

Gründer av Drunk Elephant, Tiffany Masterson.

Nå kan vi også kjøre «Baby Facials» hele året rundt!

Publisert Sist oppdatert

Nå begynner det for alvor å skje ting på det norske beauty-markedet ... Den kommende helgen blir Milk Makeup tilgjengelig i Norge, og nå er det (endelig!) klart for nok et amerikansk merke å innta norske butikker. Nemlig hudpleiefavoritten Drunk Elephant! I september skrev vi en sak om «hvilke brands vi håper kommer til Norge», og Drunk Elephant var naturligvis på listen. Og vipps, så har vi fått ønsket vårt oppfylt!

Hvis du har vært innom en Sephora de siste årene (eller TikTok, for den saks skyld ... det finnes per dags dato over 250.000 innlegg med taggen #drunkelephant) så er du helt sikkert allerede kjent med merket. Men her får du en mini-oppsummering likevel: 

Founder Tiffany Masterston identiserte det hun kaller «The suspicious 6»: eteriske oljer, alkohol, silikon, kjemiske solkremer, duft/fargestoffer og natriumlaurylsulfat, og lagde egne produkter som ikke trigget huden.

Drunk Elephant ble lansert i 2013 av Tiffany Masterson, og har siden det vunnet over 285 skjønnhetspriser. T.L.C. Sukari Babyfacial (som er undertegnedes favorittmaske) danker ut de fleste andre produkter når det gjelder flest priser vunnet på verdensbasis. Merket selger også én Protini Polypeptide Cream for hvert minutt – det er ganske rått. 

Nå trenger du ikke lenger å dra på desperat jakt etter et Sephora hver gang du er i utlandet, for 13. mars lanseres Drunk Elephant på Kicks og Fredrik & Louisa! I mellomtiden kan du lese mer om vårt favorittprodukt: T.L.C. Sukari Babyfacial, og resten av produktene her

Les også: Se opp for nytt og spennende retinol-alternativ. 

Powered by Labrador CMS