mote

The best of fashion week

Dette er looksene vi drømmer om.

Publisert Sist oppdatert

Alle sesongens moteuker er gjennomført, og vi sitter igjen og dagdrømmer om alt det fine vi har sett.

Den drømmende trench-looken fra Victoria Beckham, gråfargen hos Hermes, den glitrende røde looken fra Chrsitian Dior og havet av skinnblomster hos Chanel ...

Vi ønsker å både være cool girl á la Isabel Marant, men også hun tilsynelatende «superintellektuelle syvsoveren» hos Miu Miu. Her er 13 høstlooks vi gleder oss til!

13 favoritt-looks fra moteukene FW23:

Miu Miu FW23/24

Sveisen, kardiganen og trusa i kombinasjon med strømper, briller og moteukas kuleste hår – denne looken elsker vi ... så hardt!

Chanel FW23/24

Det krydde av Chanels kamelia-blomst på visningen, og denne skinnkåpen blir nok høstens store favoritt!

Hermes FW23/24

Den grå Hermes-fargen, taupe, har inntatt catwalken – en helt fantastisk gråfarge i kombinasjon med høstens fineste boots og neste sesongs it- veske.

Louis Vuitton FW23/24

Legg merke til disse bootsene -jepp- det ser ut som du har svarte pumps og sokker, men det er egentlig en knehøy boot. Vi elsker lekenheten hos Louis Vuitton og drømmer om en grå look i garderoben á la denne!

Saint Laurent FW23/24

Alt vi ønsker oss er en power-look fra Saint Laurent.

Prada FW23/24

Da vi trodde at vi bare ønsket oss lange skjørt, så kom Prada AW23 og minnet oss om denne udødelige kombinasjonen; miniskjørt, flate sko, karsjmirgenser og blazer. Hallo – så fint.

Victoria Beckham FW23

Denne looken er alt vi behøver til høsten! En lang trench, platåsko, nettingstrømper, en fjærdetalj og en dose plissé...

Loewe FW23

Brunt har kommet for å bli, og denne glitrende kåpen fanget vårt øye. Et statement-piece for høsten 2023...

Bottega Veneta FW23/24

Sjefsdesigner for Bottega Veneta, Matthieu Blazy, forsetter å imponere med kolleksjonene sine. Nå står en skinnskjorte og knehøye boots øverst på ønskelista.

Isabel Marant FW23/24

50 shades of beige ... og vi elsker det! Isabel Marant tok i bruk alle klassikerne: den perfekte blazeren, kåpen og parkasen! Dette er høstkolleksjonen vi har lyst til å leve livet i, med nonchalant stil, lårhøye boots og klassikere med en kul tvist.

Stella McCartney FW23/24

Kåpen blir bare enda lengere til høsten, og denne er kanskje den fineste vi har sett på lenge!

Christian Dior FW23/24

Alltid et stort høydepunkt under Paris Fashion Week, og høstkolleksjonen til Dior var like inspirerende som vanlig. Denne kjolen var en av våre store favoritter fra visningen – elsker!

Valentino FW23/24

Nå er et svart slips på høstens shoppingliste og helst da også i kombinasjon med denne drømmen av en kjole...

It-veskene vi ønsker oss.

Powered by Labrador CMS