mote

5 it-vesker vi ønsker oss denne våren!

Vi drømmer om vår og fine vesker.

A girl gotta dream og vi drømmer støtt og stadig om fine designervesker i ELLE-redaksjonen. Her lister vi 5 it-vesker som vi drømmer om å eie denne våren.

Les også: På ønskelisten: Freshe joggesko!

5 it-vesker som står høyt på ønskelisten denne våren

Chanel 22

Chanel 22 veske, ca pris kr 66.400.

Posevesken fra Chanel havnet på alles lepper da den for første gang ble vist på catwalken i Paris september 2021. Og den rager fremdeles høyt på lista over veskene vi drømmer om å eie.

Gucci GG Marmont

GG Marmont small tweed skulderveske, kr 18.600.

GG Marmont vesken til Gucci ble designet av Alessandro Michele i 2016 og er oppkalt etter det eksklusive hotellet Chateau Marmont i Los Angeles. Vesken er inspirert av logobeltet til Gucci fra 70-tallet og har siden 2016 kommet i en rekke farger og materialer. Vi elsker denne fargerike tweed-varianten.

Bottega Veneta Sardine

Veske fra Bottega Veneta, kr 36.600.

Dette er det nyeste tilskuddet til Bottega-familien. Den helt ferske sjefdesigneren Matthew Blazy viste første gang frem vesken under hans debutkolleksjon for a/w 2022, og den ble umiddelbart en hit blant kjendiseliten. Den har fått sitt navnet sitt på. grunn av håndtaket, som ligner en sardin.

Loewe A4 Raffia Tote

Veske fra Loewe, kr 10.649.

Stråveskene til Loewe har vært super hot i flere sesonger nå, men denne sesongen har det spanske motehuset kommet opp med en raffia bag med logo som står høyt på ønskelista.

Celine Bucket Cuir Triomphe

Veske fra Celine, kr 19.500.

Vi får aldri nok av triomphe-logoen til Celine og denne bøttevesken er både classy og chic, og vi elsker den brune skinnfargen.

Powered by Labrador CMS