horoskop

SpirituELLE: Dette er uken du bør manifestere drømmene dine 

– Torsdag, den 11/1, kjent som 11/1-portalen, en ekstra kraftfull og magisk dag.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Hvis det føltes som du gikk med både kladdete og baklatte ski forrige uke, blir denne uka mer som om du endelig har funnet en god skismøring og glir fremover i nypreppede løyper! Ikke nok med at energien blir lettere og du føler deg mer i flyt - denne uka byr også på en potent mulighet til å manifestere drømmene dine.

Les også: Månedshoroskopet for januar. 

Torsdag, den 11/1, kjent som 11/1-portalen, en ekstra kraftfull og magisk dag. En spirituell portal er en periode hvor forbindelsen til andre dimensjoner og høyere bevissthet kan føles sterkere og mer tilgjengelig. Å manifestere under slike portaler kan være ekstra virkningsfult. Torsdag er altså den perfekte dagen å tydeliggjøre for universet hva du ønsker deg i fremtiden. Vær så detaljert i bestillingen din til universet som overhodet mulig!

Tips: Her kan du forhåndsbestille boka til Kari Opsal: «Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige».

Vil du ha tips til hvordan du manifesterer? Her får du en steg-for-steg forklaring. 

I numerologi representerer 111 nye begynnelser og muligheten for en frisk start. Når tallene gjentas på denne måten, forsterkes energien, og det kan føles som om dagen i seg selv bærer en høyere frekvens og kraft.

I tillegg til 111-portalen, faller nymånen i steibukken på samme dag. Steinbukken er assosiert med egenskaper som ambisjon, utholdenhet, struktur, og ansvar. Nymånen representerer begynnelsen på en ny syklus og er en tid for å sette intensjoner og mål. Når den faller i Steinbukkens tegn, kan det indikere en tid for å fokusere på langsiktige mål, stabilitet og strukturering av livet ditt.

Hva med å sette på en alarm klokka 11:11 på torsdag og sende ut ønskene dine til universet, for å virkelig benytte deg av 1-er energien? Lykke til med manifesteringen, kjære leser!

Ukens orakelkort: Linedanseren

Energier: tillit, trygghet, balanse

Opp: Mottar du Linedanseren, oppfordres du til å tillitsfullt fortsette å vandre på livets sti. Du vet hva du vil, men mestrer samtidig kunsten å ikke være for knyttet til utfallet av en situasjon. Du har skjønt at å gi slipp på kontrollen er noe av det mest kraftfulle du kan gjøre. 

Når du klarer å ønske deg noe uten å knytte deg til utfallet, klarer du å manifestere nærmest uanstrengt – så lenge du gjør din del her i den fysiske verden. Ved å gi slipp på kontrollen og stole på livet, åpner du opp for at livet kan overraske deg på de mest vidunderlige måter. Livet oppretter sin naturlige balanse når du stoler på deg selv og har tillit. Hvordan kan du forsterke denne gode tendensen du er inne i, og stole enda litt mer på prosessen din fremover? Linedanseren oppfordrer deg til å fortsette å gi slipp og la selve livet vise deg veien. Trygghet og harmoni er naturlig for deg. Nyt den indre balansen som følger med tilliten du har til livet, og beveg deg grasiøst fremover. 

Les også: Slik manifesterer du.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil» her. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS