horoskop

7 steg: Slik manifesterer du 

Kari Opsal gir deg oppskriften på manifestering i de spirituelle prognosene for uke 49. 

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner.

Denne ukas orakelkort er Magneten – et kort som minner oss på hvordan vi tiltrekker oss den energien vi sender ut i verden. Alt er nemlig energi! 

Du kjenner kanskje til loven om tiltrekning? Hemmeligheten bak å tiltrekke deg det du ønsker deg er å bli en energetisk match til ønsket ditt – å vibrere på samme frekvens som det du ønsker deg. 

Det betyr ikke at du bokstavelig talt skal bli den nydelige kjolen ønsker deg til julebordet. Det betyr heller at du allerede nå kan øve deg på å bringe inn følelsene av å ha det du ønsker deg. 

Hvordan ville det føltes å leve ut det du drømmer om? Hvordan ville du tenkt? Hvilke valg ville du tatt? Når du tenker og gjør som den versjonen av deg selv som allerede har det du drømmer om – ja, da kan du manifestere de mest magiske ting. 

Les også: Ukeshoroskop for uke 48. 

Slik manifesterer du

  1. Spør universet om det du ønsker deg. Vær ærlig med deg selv om hva du faktisk vil ha. 
  2. Gi litt ekstra plass i ønsket ditt. Kanskje noe enda bedre enn det du kan forestille deg vil komme? Legg til setningen: Jeg ønsker meg dette, eller noe bedre!
  3. Vær takknemlig for det du allerede har og øv deg på å akseptere nåtiden slik den er. Klarer du å være tilfreds i øyeblikket, samtidig som at du ønsker deg noe mer? Det er mer effektivt å manifestere med et utgangspunkt i takknemlighet, enn i at du mangler noe.
  4. Øv deg på å ta det som en selvfølge at du vil motta det du ønsker deg. Å tiltrekke deg det du ønsker handler om å bli en energetisk match til ønsket ditt. Øv deg på å være frekvensen av det du ønsker!
  5. Ta grep. Får du et innfall om noe du kan gjøre for bringe deg nærmere målet? Trenger du å lage en plan? Brett opp ermene og sett i gang. Husk at det alltid er bedre å gjøre noe, enn å sitte å vente på at den perfekte løsningen skal dukke opp.
  6. Gi slipp på det du ønsker deg. Vent på universets leveringsdato. Stol på at alt vil skje til riktig tid.
  7. Er det fristende å senke standarden på ønsket ditt, hvis ventetiden drar seg ut? Ikke fall for fristelsen! Hold på det originale ønsket. Manifestasjoner har en tendens til å skje i tolvte time.

Her kan du lese forrige ukes SpirituELLE med Kari. 

Orkelkort: Magneten

Energier: magnetisme, tiltrekningskraft, manifestasjon

Å motta Magneten er en påminnelse om å fortsette å tro på at det du ønsker deg, vil finne deg. Du har ditt eget unike energifelt, med en utrolig tiltrekningskraft. Som en magnet tiltrekker du deg det som vibrerer på samme frekvens som du sender ut. 

Husk at energi responderer på energi, og at det derfor ikke spiller så stor rolle hva du ber om. Du vil motta det du matcher vibrasjonelt med. Finnes det noen begrensende tanker som fortsatt står mellom deg og det du ønsker deg? 

Alle begrensende tanker sender nemlig en frekvens av tvil ut i universet. Ikke senk kravene dine; styrk heller troen på deg selv. Sett en intensjon for det du ønsker deg, overgi ønsket til universet, og slipp deretter taket. Stol på at det du ønsker deg, vil manifestere seg til riktig tid. Gode ting ligger foran deg. Du vil motta det du ber om

Månedshoroskopet for desember. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS