Inspirasjon: sommerstil i byen

Imaxtree

Hent litt inspirasjon fra disse damene, de kan kunsten hvordan å holde seg cool i sommervarmen.

Publisert Sist oppdatert

Plutselig ble det sommer, og den kommer nesten like overraskende hver gang, selv om vi har cravet etter den, uke etter uke. Nå skal sommerlige kjoler luftes og sandaler på, og vi skal pynte oss med fine smykker og accessoarer.

Slik holder du deg cool i sommervarmen!

Hvitt på hvitt på hvitt! Gå for en helhvitt look denne sommeren, det er über fresht og oser av sommer.

Eller hva med å pynte den fine blusen med noen fine halskjeder? Vi elsker kombinasjonen skjellsmykker med fine turkiser, en udødelig sommerkombinasjoa som gir enhver look litt mer sommervibber!

Eller du kan ta frem espadrillosene! Denne skoen løfter opp enhver collage-kjole og gjør den med et lite grep mer sommerlig og fin.

Alt blir faktisk litt mer sommerlig stylet med hvitt! Hvorfor ikke slenge på seg en fresh, hvit t-skjorte til det gamle skjørtet og noen gullsmykker over? Eller en hvit, fin linskjorte som er litt oppbrettet på ermene? Det er ikke så mye som skal til for at looken blir litt mer sommerlig.

Eler gjør som ELLE -journalist Nathalie Helgerud og style en farget jeans med en oppkneppet kjole over! En storby sommerlook vi elsker!

Bruk fine silkeksjørt på dagen og style de med en cardigan som bare «tilfeldig» faller av den ene skulderen. Detaljer som gjør looken sexy.

Florlette kjoler er det vi drømmer om å ha på oss om dagen, her stylet med en stram midtskill og kule, retro solbriller.

Julia Roitfeld kan kunsten å kle seg. En safarikjole med snøring blir med et mer interessant stylet med et belte i midjen og fine gull accessoirer.

Sommerlig, fresh og så fin. Noen ganger er baseplaggene det som funker best, som her, en blå jeans, Birkenstock og en hvit skjorte halvt tuked i jeansen.

Sleng på den kjolen du har brukt i et sommerbryllup og style den med flate sandaler. Hvis du begynner å bruke typisk kveldskjoler på dagen, så får du med et en større garderobe, og mange fine kjoler som er perfekte å ha på seg nå i sommervarmen. Gjør de litt mer «nedpå» ved å ha oppsatt hår og flate sko.

Det er de små detaljene som gjør et antrekk interessant, som her – den lille knuten løfter hele looken. Nå vil vi lage en søt liten knute på hoften hver gang vi går med t-skjorte.

Powered by Labrador CMS