Trend

Sløyf deg!

Dette er trenden som har inntatt garderoben, så vel som juletreet, i år! 

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Dette er trenden som er mest aktuell denne sesongen – og helt perfekt i kombinasjon med festsesongen og høytiden som står for døren: Sløyfer – ja, de har kommet tilbake fra det preppy 50-tallet og det ekstra glade 80- og 90-tallet, og dét til de grader! Sløyfer er. en trend som stadig er aktuell i motebildet, men nå er de å finne overalt – på topper, jakker, sko, smykker og vesker, og selvsagt på årets juletrær og -dekorasjoner. Vi elsker at denne trenden både kan styles preppy med en 50-tallsvri, eller 80/90-talls med fokus på ekstra store sløyfer – både på interiør eller som detaljer på klærne. 

Det bugnet av nydelige sløyfer på catwalken hos motehus som Balmain og Nina Ricci for vinteren 2023/24:

Nina Ricci FW23
Nina Ricci FW23
Balmain FW23
GMBH FW23

Nå skal alt fra hestehalen til vinglassene få på en trendy sløyfe. Hva med å gå for en partykjole med fine sløyfedetaljer på neste fest? Eller pynt juletreet med en massiv sløyfe? Dette er en trend som passer helt perfekt i festsesongen, og vi ønsker fine sløyfer i alt fra håret til på spisebordet et stort velkommen! 

Foto@annak.annak

Hva med å pynte årets juletre med en gigantisk sløyfe ... ELLEsk!

Foto: @onekingslane

Eller dandere litt silkesløyfer rundt på årets siste borddekning?  En lett og veldig dekorativ måte å gi festbordet en trendy spinn!

Vi har plukket fram de fineste sløyfedetaljene akkurat nå – både til hus, hår og garderobe! 

Shopping sløyfer: 

En meget enkel måte å update sin egen look på, er å tilføre en liten sløyfe i håret, og denne hårpsennen fra Gevir er rett og slett helt perfekt! 

Denne kardiganen, en rød leppe og et par lyse dressbukser – ja, takk! 

Hva med å pynte årets juletre med fine velursløyfer? Eller feste dem til lysestaken eller servietten? En liten detalj som gjør så mye! 

En klassisk svart kjole med en stor sløyfe bak står øverst på ønskelisten akkurat nå. Vi vil style denne med lange svarte hansker og polkadottstrømpebukser på neste julebord! 

 Disse supersøte øredobbene fra danske Sophie Bille Brahe får vi ikke nok av. Hallo så søte!!

Vi vil pynte bordet med deilig 90-tallsinspirasjon, og går for både ruter, rødt og sløyfer – litt Home Alone-vibes og ultra nostalgisk – det ønsker vi nå! 

Har du fått med deg neste års store trendfarge? 

Powered by Labrador CMS