Kultur

15. desember, 2017

Slik blir Meghans første kongelige jul

Og datoen for bryllupet er satt.

Det blir jul på den engelske landsbygda for Meghan Markle i år.

Kensington Palace har offisielt bekreftet at Meghan Markle kommer til å tilbringe julen sammen med Dronning Elisabeth og resten av kongefamilien på Sandringham House i Norfolk. Hun kommer også til å være med når Prins Harry og resten av Windsor familien går i kirken første juledag og på deres årlige julelunsj og gaveutveksling på julaften.

Les også: Meghans sterke historie

– Dere kan forvente dere å se hertugen og hertuginnen av Cambridge samt prins Harry og Meghan Markle på Sandringham julaften, har en talsmann fra slottet fortalt pressen.

Det bryter derimot med tradisjonene at Markle får feire jul med kongefamilien, i og med at hun ikke er gift med prins Harry. Da Prins William var forlovet med Kate i 2010, ble ikke hun invitert til å feire jul med kongefamilien. Men unntak har blitt gjort for at Harry skal få lov til å være sammen med sin kjære i julen.

Markle har den siste tiden oppholdt seg i Los Angeles for å få litt kvalitetstid med sin mor. Meghan og Harry skal ifølge kildene reise til et tropisk sted over nyttår, derfor ønsket Meghan å tilbringe tid med sin mor før jul.

Datoen for bryllupet er satt: 

Prins Harry og Meghan Markle forlovet seg i November. Her viser Meghan stolt frem den lekre forlovelsesringen. Foto: Chris Jackson/Getty Images.

Idag ble det også bekreftet fra Kensington Palace at Meghan Markle og Prins Harry gifter seg 19. Mai i St. George’s Chapel på Windsor Castle. Vi gleder oss allerede til første glims av brudekjolen.

Les også: Fridde hjemme på Kensington Palace over en «roasted-chicken». 

Relatert