skjønnhet

Skjønnhetsredaktørens sommerfavoritter 

Disse produktene blir med i kofferten denne sommeren. 

Publisert

Det er klart for sommerferie og kofferten skal pakkes. Hele skjønnhetsrutinen skal selvfølgelig med (nei, jeg pakker ikke lett), men her har jeg samlet produktene som skal i carry-on-bagen ... sånn i tilfelle. 

Her er sommerens essentials: 

Jeg er helt avhengig av min Foreo-cleanser. Om kvelden vasker jeg først ansiktet én gang med en rens (jeg varierer mellom ulike), og deretter renser jeg på nytt med rens og Foreo. LUNA Mini er perfekt å ha med på reise, da den tar opp litt mindre plass. 

Jeg vet at jeg maser mye om dette serumet, men det er grunn til det! Det trekker raskt inn i huden og gir en helt fantastisk glød. Selv om det er et serum, føles det nesten mer som en olje – men det trekker raskt inn i huden og blir ikke klissete eller «oljete». 

For å gi huden en ekstra boost av Vitamin C, påfører jeg denne før serum og kremer om morgenen. Dette serumet er superlett – nesten som et ansiktsvann – og trekker raskt inn i huden.

Har du vært skeptisk til retinol tidligere, kan dette være serumet å starte med for deg – faren er bare at du antakelig ikke klarer å gi slipp. NB: Prisen er litt stiv, men produktet er drøy i bruk. 

Serumet – som har blitt en snakkis i beauty-verdenenen for sine effektive egenskaper – inneholder det patenterte TFC8®-komplekset til Bader, som nærer og beskytter huden, samtidig som det jobber like effektivt som andre retinolprodukter (om ikke mer). Jeg bruker dette om natten (før The Ultimate Soothing Cream), og bruker alltid SPF 50+ om dagen. 

Solkrem 

Colorescience Total Protection Face Shield Glow SPF 50

Dette er min go-to-solkrem denne sommeren. Les alt om produktet her. 

Her er flere solkremer vi ELLEsker, og her er de beste å bruke over sminke

Denne solkremen føles superlett, blir ikke klissete og lukter helt himmelsk! Bruk minimum SPF 30 på kroppen og SPF 50 i ansiktet gjennom sommeren – og helst resten av året! 

Dette produktet fra Westman Atelier er en go-to gjennom sommerhalvåret. Den superlette konsistensen er perfekt å bruke etter en lang dag i sola, når du vil sminke deg litt lett på kvelden. 

Her er flere lette foundations til sommeren. 

Glød er stikkordet, og denne highlighteren gir virkelig en nydelig glow. Når jeg sminker meg i sommerferien, bruker jeg en lett foundation (som den over), litt highlighter og litt vannfast mascara – mer trenger man jo ikke. 

Gjennom sommeren bruker jeg som oftest kun parfyme i håret for å unngå skader på huden som følge av sola. Denne bestselgeren fra Byredo er jo helt fantastisk, og heldigvis finnes den også i hårparfyme-versjon. 

God sommer!

Powered by Labrador CMS