Skjønnhet

De beste solkremene til ansiktet

De beste solkremene med høy faktor!

Publisert Sist oppdatert

Solfaktor er superviktig hele året! I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor – uansett vær, hele året. Beskytt huden din mot skadelig stråling som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med høy faktor.

Det finnes også flere serum (også med litt farge) med høy solfaktor: Her er våre favoritter.

Mange unngår å bruke solkrem i ansiktet fordi man er redd for at huden skal få et hvitt lag, bli fet, uren eller kakete under/over sminke. Men – da har du muligens brukt «feil» solkrem. Her er den beste solkremen å bruke over sminke.

Det finnes veldig mange gode solprodukter med høy faktor, så det er ingen unnskyldning til å ikke bruker faktor og beskytte huden i ansiktet. Se våre favoritter under.

Beste solkrem til ansikt:

Biotherm Waterlover 50 +, 275 (annonse).

Denne solkremen fra Biotherm har en lett konsistens og gir god beskyttelse i påskesola med SPF 50 +. I tillegg kommer den i en flaske som er produsert av mye mindre plast enn tidligere – vinn-vinn!

Daily Sheer Broad Spectrum SPF 50 fra ZO Skin Health.

Solkremen fra ZO Skin Health er helt perfekt å bruke under sminke – helst hver dag gjennom hele året! Den gir høy beskyttelse og passer alle hudtyper, selv de med sensitiv hud og/eller tendenser til akne. ELLEs skjønnhetsansvarlig bruker denne religiøst hver eneste dag.

ZO Sunscreen+Powder SPF 30, 865,-

Dette blir en fast favoritt i veska gjennom våren – og ikke minst på stranda i sommer.

Helt perfekt å touche opp både beskyttelsen og sminken med løpet av dagen, og helt perfekt å bruke over andre kremer eller sminke – kommer i tre ulike nyanser.

Gel Oil-Free fra Heliocare, kr 379 (annonse).

En geléaktig solkrem som etterlater huden matt, og samtidig godt beskyttet. Passer også perfekt under sminke til hverdags.

I'm Aqua Sun Essence SPF50 fra Suntique, kr 184 (annonse). 

Denne solkremen fra Suntique er perfekt for deg med tørr og sensitiv hud, som er ute etter en solkrem som gir rikelig med fuktighet og som virker beroligende på huden. 

Hydrating Sun Protection fra Emma S., kr 289 (annonse).

Solkremen fra Emma S. er fuktighetsgivende og beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Den inneholder hudpleiende ingredienser som Hyaluronsyre, Squalane og Vitamin E, som gjør at kremen er et supert supplement til din daglige hudpleierutine.

Sun Face Cream SPF 50 fra Rudolph Care, kr 335 (annonse).

Rudolph Care har blitt en økologisk favoritt hos mange, og denne bestselgende solkremen fra merket er intet unntak. Gir god beskyttelse og lukter helt himmelsk!

Anthelios UV Mune 400 fra La Roche-Posay, kr 255 (annonse).

Denne solkremen gir høy beskyttelse i den sterke vår og -sommersola, samtidig som den etterlater huden litt mindre shiny enn hva andre solkremer har en tendens til å gjøre. Denne er perfekt for deg med antydning til fet og uren hud, da den ikke inneholder noen poretettende ingredienser.

Powered by Labrador CMS