Å ha to lange, tynne fletter foran i luggen som henger ned langs ansiktet vil vi tørre å påstå at er årets sommerfrisyre. Vi har sett den overalt denne sommeren og den er utrolig enkel, lekker og gjør en vanlig, fresh midtskill-frisyre enda mer chic. Enten om du har akkurat flette-lengde, mellomlengde eller langt hår passer denne frisyren uansett.

Sommerfrisyre på 1-2-3

For å lage frisyren deler du det fremste håret nærmest ansiktet i den tykkelsen du ønsker fletten – så er det bare å flette. For at flettene ikke skal løsne uten strikker bruker du fingertuppene til å kruse enden på fletten mot hverandre. Vil ikke fletten sitte fester du to, små gummistrikker i enden.

Flettene kan lages på de aller fleste hårtyper, men for å gjøre den enda mer it er det perfekt å kombinere flettene med en beach waves-look på 1-2-3 – den sveisen skaper mer volum og spill i håret. Et annet hot tips for å skape bølger i håret er å sove med en fransk flette natten over.

Sommerfrisyren er spottet på flere kjente profiler som Elsa Hosk, Nina Sandbech, Pernille Teisbaek og Hailey Bieber. Få inspirasjon til hvordan du kan style hår-looken under.

Et populært essential til it-frisyren denne sesongen er capsen.

View this post on Instagram

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

View this post on Instagram

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Relatert

Miniguide til mykere lepper

Slik får du mykere lepper på vinteren.
Korres Luminous Body Perfector

Dagens Craving: Korres Luminous Body Perfector

Sommerglød på 1-2-3!
På sommerhalvåret er Tom Fords 'Bitter Peach' en favoritt, og selv om den kanskje høres veldig fruktig og frisk ut, så opplever jeg den som rund og litt krydret. Fersken kommer helt klart tydelig fram, men etter å ha sittet litt på huden blir duften mørkere og mer tre-aktig. En sexy sommerparfyme!

Marthes duftreise

Skjønnhetsansvarlig, Marthe deler sine favoritter.

Les også

Slik får du fine beach waves

Få fine krøller på 1-2-3.

8 tips: slik får du langt og tykt hår

De beste tipsene for deg som drømmer om langt hår.
rufsete hår

Det perfekte sensommerhåret

Tre fine frisyrer du kan prøve nå!