Å ha to lange, tynne fletter foran i luggen som henger ned langs ansiktet vil vi tørre å påstå at er årets sommerfrisyre. Vi har sett den overalt denne sommeren og den er utrolig enkel, lekker og gjør en vanlig, fresh midtskill-frisyre enda mer chic. Enten om du har akkurat flette-lengde, mellomlengde eller langt hår passer denne frisyren uansett.

Sommerfrisyre på 1-2-3

For å lage frisyren deler du det fremste håret nærmest ansiktet i den tykkelsen du ønsker fletten – så er det bare å flette. For at flettene ikke skal løsne uten strikker bruker du fingertuppene til å kruse enden på fletten mot hverandre. Vil ikke fletten sitte fester du to, små gummistrikker i enden.

Flettene kan lages på de aller fleste hårtyper, men for å gjøre den enda mer it er det perfekt å kombinere flettene med en beach waves-look på 1-2-3 – den sveisen skaper mer volum og spill i håret. Et annet hot tips for å skape bølger i håret er å sove med en fransk flette natten over.

Sommerfrisyren er spottet på flere kjente profiler som Elsa Hosk, Nina Sandbech, Pernille Teisbaek og Hailey Bieber. Få inspirasjon til hvordan du kan style hår-looken under.

Et populært essential til it-frisyren denne sesongen er capsen.

Relatert

Krem gravid

Tips til deg som er gravid

Kremer og oljer for mums to be

Bob-frisyren er tilbake!

Stylingtips til bob-frisyren.
grønn neglelakk

Fem fine: Grønne neglelakker

Årets trendfarge gjelder også for neglene.

Les også

Slik får du fine beach waves

Få fine krøller på 1-2-3.

8 tips: slik får du langt og tykt hår

De beste tipsene for deg som drømmer om langt hår.
rufsete hår

Det perfekte sensommerhåret

Tre fine frisyrer du kan prøve nå!