SKAM-Eva får hovedrolle i ny norsk spillefilm

Klar for en ny ungdomsforelskelse?

Publisert Sist oppdatert

Selv om SKAM-feberen har lagt seg, er vi overhodet ikke lei ungdomgsgjengen som sjarmerte oss i senk på TV-skjermen ifjor. Og det ser ut til at vi kan forvente oss å se de både på TV-skjermen og på filmlerretet fremover. Thomas Hayes har allerede vært aktuell i TV3-serien Elven og Tarjei Sandvik Moe er aktuell med to filmer i 2018, En Affære og Vestkant/Østkant og idag ble det klart at Lisa Teige, bedre kjent som Eva i Skam har fått hovedrollen i ungdomsserien Battle.

Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia. Foto: Jaap Vrenegoor

Battle er regissert av Katarina Launing og er basert på Maja Lundes bok med samme navn. Filmen kommer på kino 28. September.

- Jeg så Lisa Teige spille i Skam mens jeg skrev på Battle og tenkte umiddelbart at hun kunne være Amalie, hun er en dyktig skuespiller og har akkurat den sårbarheten som rollen krever. Da jeg i tillegg fikk vite at hun kunne danse, var det ingen tvil hos meg om hvem jeg ønsket meg. Jeg er utrolig glad for at regissør Katarina Launing castet akkurat Lisa, sier manusforfatter Maja Lunde.

Lisa Teige spiller jenta Amalie, som tilsynelatender ser ut til å ha alt: utseende, penger, kjæreste og et stort dansetalent. Men en dag raser verden sammen og hun må flytte fra alt hun kjenner. Så møter hun Mikael. Han danser street og er annerledes enn alle andre hun har møtt. Mikael overtaler Amalie til å bli med på en klubb hvor hun ser sin første battle, og hun må for første gang virkelig stole på sine egne følelser og vise verden hvem hun egentlig er.

I andre roller finner vi Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger og Charlott Madeleine Utzig.

Powered by Labrador CMS